ÜZERİMİZE KAMYON SÜRSENİZDE YAZMAYA DEVAM
Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nin temeli 31 Ekim 2022 tarihinde önceki dönem belediye başkanı Turgut Babaoğlu’nun gayretleriyle atıldı.
Ülkemize bilim insanı yetiştirecek bir okulun ilçemize kazandırılması, Hendek şehri için büyük bir şans!
Sakarya şehrinde bulunan beş Fen lisesinden birinin Hendek’te olması, eğitim kalitesi bakımından Hendek’i ön sıralara çıkaracaktır!
İlçeler fen lisesi kazanmak için birbiriyle mücadele ederken, Hendek üç yıl önce bunu başardı!
Hendek’e fen lisesini kazandıranlar, bu şehrin tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdı!
İlçemize kazandırılan Devlet Bahçeli Fen Lisesinin yeni binası 6 Şubat 2023’te yaşanan Kahramanmaraş depreminin ülke genelinde yarattığı ekonomik etkileri sonucunda alınan tasarruf tedbirlerine rağmen bitti.
Devlet Bahçeli Fen Lisesi, 2025-2026 Eğitim Öğretim yılında eğitime yeni binasında başladı.
Okul yeni binasında eğitime başladı başlamasına, fakat okulun eksiklikleri çoktu!
Her şeye rağmen eksiklikler yavaş yavaş gideriliyordu…
Okul yolları da kaliteli eğitim için büyük sorundu!
Kaldı ki bu bölgede Devlet Bahçeli Fen Lisesinin yanında, Hendek Orhan Gazi Anadolu Lisesi de var!
Eylül ayının başında yeni binasında eğitime başlayan Devlet Bahçeli Fen Lisesinin yollarıyla ilgili haber yaptık!
Yaptığımız haberde yollarla ilgili gerçekleri yazdık!
Gerçekler acıdır!
Şehrimizdeki hizmet eksikliğini, hizmetlerdeki kusurları ve yapılan yanlışları, söylemekten çekinmeyiz!
Birilerini memnun etmek için değil, doğruyu göstermek için yazarız!
Bizim yaptığımız bu eleştiriler, aslında onlara ve bu şehre bir iyiliktir!
Varsın kızanlar olsun!
Siz korkuyla kralın yanlışlarını alkışlamaya ve güzel sözler söylemeye devam edin!
Siz varın kralın çıplak gezmesine ses çıkarmayın!
Korkmadan kral çıplak diye yazmaya devam edeceğiz!
Üzerimize KAMYON sürseniz de, sosyal medya çeteleriyle saldırsanız da, yazmaya devam edeceğiz!!!
Üzerimize KAMYON sürdüren o yazı:
DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİNİN YOLLARI PERİŞAN
"Böyle bir okulun varlığıyla övünmemiz gerekir. Maalesef şehrimizde Devlet Bahçeli Fen Lisesini basit bir okul gibi görenler var.
Devlet Bahçeli Fen Lisesinin eksikliklerini tamamlamayan ilçe milli eğitim müdürlüğü, mahallesinde bulunan lüks villaların önünü asfaltlanırken, okul yolunu unutan mahalle muhtarı ve Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nin yollarını asfaltlama programına almayan Belediye Yönetimi, Devlet Bahçeli Fen Lisesini basit bir okul gibi görüyor.
Bu arada 25 belediye meclis üyesini de unutmayalım!
Neden Devlet Bahçeli Fen Lisesinin yollarının yapımı için mücadele vermiyorlar?
Beyler! Okulun isminden mi okulu yapanlardan mı rahatsızsınız?
Eğitim şehri Hendek’e bu görüntüler yakışmıyor! Okulun yolu yapılmazsa durumu Başkan Alemdar’a aktaracağız! Yusuf Başkan o yolu yapınca, asfalt makinasının önünde fotoğraf çektirmeyin!!!










O yollarda ve makinaların önünde fotoğraf çektirenler belli. Daha iş bitmeden mesaili çalışıyor gibi fotoğraf yarışına giriyorlar. Allah biliyor herşeyi. Seni de onları da herkesi devam et sen!