Semih Çalman İl Başkanı oldu!
Semih Çalman, sendikada daha önce görevlerde bulunmuş, sendika üyeleri arasında sevilen bir isim olarak biliniyor.
Hendek Belediyesi personeli Semih Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası il başkanlığı görevine atandı.
Semih Çalman, sendikanın Eskişehir, Bilecik ve Sakarya illerini kapsayan bölgesel yönetimi sürecinin ardından Sakarya il başkanlığına getirildi.
Semih Çalman’ın yeni görevine atanması, sendika üyeleri arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Semih Çalman, sendikanın hedeflerini ve amaçlarını gerçekleştirmek için var gücüyle çalışacağını belirterek, “Üyelerimizin haklarını korumak ve geliştirmek için buradayım.Birlikte daha güçlü olacağız” dedi.
Semih Çalman, sendikada daha önce görevlerde bulunmuş, sendika üyeleri arasında sevilen bir isim olarak biliniyor. Yeni görevinde de yerel hizmetlerin iyileştirilmesi ve üyelerin haklarının savunulması konularında önemli adımlar atması bekleniyor.