HÜSEYİNŞEYH MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖMER KAYA'DAN AÇIKLAMA

TAKİP ET

Mahallemizin sorunlarını çözmek, bozuk olan yollarımızı, yaptırmak, çocuklarımıza daha modern parklar yaptırmak ve sizlerle tek yürek olup, mahallemizi birlikte yönetmek için, aday oldum.

31 Mart Yerel Seçimlere gidilirken aylar öncesinden Hüseyinşeyh Mahallesine hizmet etmek için Ömer Kaya muhtar adaylığını açıkladı.  Hüseyinşeyh Mahallesini daha yaşanabilir bir hale getirmek için muhtar adayı olan Ömer Kaya, muhtar adaylığını duyurmuştu.

Hüseyinşeyh Mahallesini daha yaşanabilir bir mahalle haline kavuşturmak istediğini belirten Muhtar Adayı Ömer Kaya, bir açıklama yaptı. Ömer Kaya yaptığı açıklamada;

Saygıdeğer Hüseyinşeyh Mahallesi sakinleri!

Hüseyinşeyh mahallemizi daha da güzelleştirmek için, muhtar adayı oldum. Mahallemizin sorunlarını çözmek, bozuk olan yollarımızı, yaptırmak, çocuklarımıza daha modern parklar yaptırmak ve sizlerle tek yürek olup, mahallemizi birlikte yönetmek için, aday oldum. Hüseyinşeyh Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için, onayınıza ve oyunuza talibim.  " Destek sizden, hizmet bizden! " dedi.

HÜSEYİNŞEYH MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖMER KAYA KİMDİR?

Ömer KAYA 

07.02.1967 HENDEK doğumlu 

3 çocuk babası 

Hüseyinşeyh Mahallesi Muhtar Adayı

hendek hüseyinşeyh mahallesi muhtar adayı bozuk yol çocuk parkı tek yürek yaşanabilir mahalle ömer kaya hendek gerçek haber