BAŞKAN POLAT'TAN SAMİ BAĞDATLI VE FATİH SUNMAN'A TEŞEKKÜR!

TAKİP ET

Murat Polat'ın teşekkür konuşması haberin videosunda!!!

BAŞKAN POLAT'TAN SAMİ BAĞDATLI VE FATİH SUNMAN'A TEŞEKKÜR!

Sakarya WEP TV' de 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel program yaptık. Programa, Sakarya Ortopedik Engelliler Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Polat ve dernek üyesi Ali Osman Topçu katıldı.

Murat Polat ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün önemini, Engelli haklarını, dernek çalışmalarını, engellilerin yaşadığı sorunları konuştuk.

Sakarya Ortopedik Engelliler Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Polat, dernek çalışmalarında kendilerine her zaman destek veren Sunmanlar Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Sunman'a teşekkür etti.

Başkan Murat Polat, Hendek Kızılay Şubesi eski başkanı Sami Bağdatlı'ya da teşekkür etti. Başkan POLAT; Sami Bağdatlı'nın başkanlığı döneminde kendisiyle çok uyumlu çalıştık. Özellikle geçtiğimiz yıl yapmış olduğu önlük ve kırtasiye yardımı çalışması çok verimli oldu. Kendisiyle koordinasyon içinde çalışmalar yaptık. Bu yıl ise, Kızılay ile bu çalışmayı yapamadık. sami bağdatlı'ya derneğimize verdiği destekler için teşekkür ederiz, dedi.

NOT: Murat Polat'ın teşekkür konuşması haberin videosunda!!!

hendek sakarya hendek kızılay sami bağdatlı engelli dernekleri 3 aralık dünya engelliler günü başkan murat polat sakarya ortopedik engelliler kültür eğitim ve dayanışma derneği yardım fatih sunman sunmanlar dayanışma derneği kızılay