AYGÜNEŞ: SAKARYA ZİLLETE GEÇİT VERMEZ

TAKİP ET

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi beraberinde MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş, KAÇEP Komisyonu, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Süleymaniye Mahallesi Camii bahçesinde düzenlenen İftar programına katıldı.

AYGÜNEŞ: SAKARYA ZİLLETE GEÇİT VERMEZ

Partisinin Hendek İlçe Başkan ve Yöneticileriyle Süleymaniye Mahallesinin iftarına katılan MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş vatandaş buluşmasına, “Cumhur İttifakı olarak bizim derdimiz Türkiye, bizim derdimiz Büyük Türk Milletidir. Cumhur İttifakı olarak inşallah Sakarya’da sandıkları patlatacağız. Sakarya zillete geçit vermez” şeklinde konuştu.

MAHALLELİLERLE BULUŞTULAR

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi beraberinde MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş, KAÇEP Komisyonu, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Süleymaniye Mahallesi Camii bahçesinde düzenlenen İftar programına katıldı. Geleneksel iftar programına katılan MHP heyeti Mahallesi Muhtarı Abdülkadir İnal ve mahalle sakinleriyle buluşup hep birlikte oruç açtı. İftar sonrası ise MHP heyeti vatandaşlarla 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri üzerine sohbet edip, destek istedi. Vatandaşlar ise MHP heyetine yoğun ilgi gösterip sorularına cevap aradılar.

BURHAN NAMLI: HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE

“1 oy Erdoğan’a, 1 oy MHP’ye” diyen İlçe Başkanı Burhan Namlı, “ Milli duruşuyla, Büyük Türk Milletin yana olan tavrıyla ve güçlü Türkiye idealiyle yoluna devam eden sarsılmaz kale Milliyetçi Hareket Partisinin tüm kadroları çok şükür büyük teveccüh görmektedir. Milletimizin oyalanmaya, vakit kaybetmeye, karanlığa tahammülü yoktur. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Hendek’te “Her Şeyden Önce Türkiye” diyecek. Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılında Güçlü Devleti Hep Birlikte Kuracağız. Güzel bir Ramazan akşamında sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. İftar vesileyle her birinizi saygıyla kucaklıyorum. Muhtarımız Abdülkadir İnal’a ve vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

YAŞAR AYGÜNEŞ: DERDİMİZ TÜRKİYE

İftar sonrası çay sohbetlerine konuk olan ve tüm mahalle sakinleriyle bire bir görüşüp oy isteyen Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş ise, “ MHP kadrolarıyla her daim milletiyle iç içe olmayı sürdürüyor. Seçimden seçime değil gece gündüz demeden Aziz Milletimizin hizmetinde olan Ülkücü Kadrolar olarak ülkemizin içinden geçtiği bu önemli süreçte elimizi değil bedenimizi taşın altına koyuyoruz. Cumhur İttifakı olarak bizim derdimiz Türkiye, bizim derdimiz Büyük Türk Milletidir. Ülkücüler asla başka hesapların içinde olmak, olamaz. Bilgimizle, çözüm önerilerimizle, yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla görev istiyoruz”diye konuştu.

“BEN DEĞİL BİZ ÖNEMLİ”

Aygüneş, “Tüm sorunlarımızı biliyoruz. Ne sorun varsa aşılır, aşılacakta. Mavi Vatandan, Türk Coğrafyasının en ücra köşelerine kadar varlığıyla artık çok güçlü bir Türkiye var. Milli ve yerli yatırımlarla her alanda güçleniyor, gurur duyuyoruz. Milletimizle buluşuyor, bunları anlatıyoruz. Bizim için makamlar asla önemli değildir. Birinci hedefimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek, ikinci hedefimiz ise MHP’nin vekil sayısını en yükseğe çıkarmaktadır. Cumhur İttifakı olarak inşallah Sakarya’da sandıkları patlatacağız. Sakarya zillete geçit vermez” şeklinde konuştu.

“DEVLET MİLLETİYLE”

Projelerle ve yapılacaklarla istikbalin yol haritasının çizildiğini anlatan Yaşar Aygüneş, “Sonuna kadar, “Devlet Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye” diyeceğiz. Milletimiz bize güveniyor, Cumhur İttifakından başka ihtimal dahi vermiyor. Çiftçimize, öğrencilerimize, ev hanımlarına, esnafımıza ve iş dünyamıza verilen desteklerle Türkiye daha da büyüyecek teknoloji, eğitim ve sosyal alanlarda gelen yatırımlarla gücümüze güç katacağız. Bunun akamete uğramaması adına her birinizden İlçe Başkanımızın dediği gibi 1 oy Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 oy’da MHP’ye istiyoruz” diye konuştu.


hendek cumhur ittifakı mhp cumhurbaşkanı erdoğan yaşar aygüneş güçlü türkiye 14 mayıs cumhurbaşkanlığı seçimi mhp sakarya mhp kaçep süleymaniye camii iftar programı burhan namlı