ZIRVEDE DEV İFTAR!

TAKİP ET

Dikmen'de İftar verebilmek için Mahalle halkı Ramazan öncesinden başlayarak Aileleri veya Sülaleleri adına sıra alarak İftar gününü belirleniyor ve sofralar kuruluyor.

Hendek Dikmen Mahallesinde Vatandaşlar iftar vermek için sıraya giriyor.
Hendek’in uzak Mahallelerinden biri olan Dikmen Mahallesinde yaşayan Vatandaşların her yıl geleneksel hale getirilen iftar davetlerinde binlerce Vatandaş iftarlarını birlikte açıyor.
İftar verebilmek için Mahalle halkı Ramazan öncesinden başlayarak Aileleri veya Sülaleleri adına sıra alarak İftar gününü belirleniyor ve sofralar kuruluyor.
Zirvede iftar daveti
Dikmen Mahallesinde Ayvaz Sülalesi tarafından verile iftar davetine Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Meclis Üyeleri, Daire ve Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Dikmen Mahallesi ve çevre İlçe ve Mahallelerden vatandaşlar katıldı.
Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz iftarlarına katılan tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. 
 














sakarya hendek hendek belediyesi dikmen dev iftar mhp ak parti yeniden refah partisi kadın kolları gençlik zirve ramazan ayı oruç iftar