Zincirleme kaza sonrası Muhtar Akdeniz'den açıklama!

TAKİP ET

Muhtar Serkan Akdeniz, bu yol üzerine kavşak yapılmazsa, kazaların önüne geçemeyiz. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kavşak ile ilgili kararını gözden geçirsin, dedi.

ÇİFTLİK MAHALLESİ GİRİŞİNDE ZİNCİRLEME KAZA!

Hendek Çiftlik Mahallesi girişinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Çiftlik Mahallesi Anadolu Otoyolu bağlantı yolu üzerinde Ömer Faruk K. (29) idaresinde 54 KU ... plakalı otomobil Erhan K. (33) yönetimindeki 54 EG ... plakalı otomobil, Yunus U. (25) kontrolündeki 41 K ... plakalı otomobil ile Barış Y. (35) idaresindeki 54 S ...plakalı servis minibüsü çarpıştı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücülerden U, ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ÇİFTLİK MAHALLESİ MUTARI SERKAN AKDENİZ'DEN KAZA AÇIKLAMASI

Çiftlik Mahallesi muhtarı Serkan akdeniz, kaza sonrası kendine ait sosyal medya hesabından yetkililere seslendi. Muhtar Akdeniz, bu yol üzerine kavşak yapılmazsa, kazaların önüne geçemeyiz. Büyükşehir belediyesi kavşak ile ilgili kararını gözden geçirsin, dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Arkadaşlar dört aracın karışmış olduğu kazada yaralı kardeşlerimiz var on gün içerisinde üçüncü kaza bu mahallemizin girişine 05.03 2021 tarihinde Hendek Belediyesi tarafından Yenimahalle istikametinden gelen yolu mahalle girişimize denk gelecek şekilde getirdik. Belediyemiz elinden gelen gayreti gösterdi, iş karayollarına kalınca karayolları tarafından müsaade edilmeyeN kavşak ya da ışık koyma talebimiz olumsuz oldu. Belediyenin göstermiş olduğu gayretler aşağıda bulunan resimlerde vardır. Devletimizden, Sakarya Büyükşehir belediyesinden yardım bekliyoruz. Burada can mı kaybolsun? Arkadaşlar bir çözüm, hep birlikte bir çözüm. Bundan sonra her olan kazayı burada paylaşacağım. Bizim bu göreve geldiğimiz den beri vermiş olduğumuz dilekçe ve cevap olarakta hiç bir dönüş olmadı, şunu da ekleyeyim bir çok kaza oldu. Devlet büyüklerimizden Çiftlik mahallesi girişi ilgili bir an önce çözüm bekliyoruz.

Çiftlik mahalle muhtarı Serkan Akdeniz

hendek çiftlik mahallesi muhtar serkan akdeniz zincirleme kaza hendek belediyesi sakarya büyükşehir belediye karayolları kavşak çalışması trafik kazası