Zafer Çakmak: Hedefiniz olsun çocuklar!

TAKİP ET

Genel Müdür Zafer Çakmak, öğrencilere seslenerek, bugün benim başardığımı, hatta daha fazlasını başarabilirsiniz. Kendinize hedef koyun, hedefinize yürürken hayatınızın her anını iyi yaşayın. bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Bir an önce okulunuzu bitirip, üretime katılın, dedi.

BENİM MESLEK HAYATIM SENİN GELECEĞİN...
EKV Press Parça Üretim Sanayi ve Limited Şirketi Genel Müdürü Zafer Çakmak, Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile ‘’Benim Meslek Hayatım Senin Geleceğin” Söyleşi Programında buluştu.
Söyleşiye Hendek Mlli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şube Müdürü Tuncay Alioğlu, Müdür Yardımcısı Garip Demir, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
EKV PRESS GENEL MÜDÜRÜ ZAFER ÇAKMAK: ENDÜSTRİ MESLEK LİSELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
EKV PRESS Genel Müdürü Zafer Çakmak söyleşi programında; Meslek Liselerinin Türk sanayisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı. Zafer Çakmak, "Bende Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. Bugün ülke sanayisine üretim yaparak destek veriyorum. Endüstri Meslek Lisesi mezunu olmaktan gurur duyuyorum. Okuyamaz diye endüstri meslek lisesine gönderilen haylaz çocukların neler yapabileceğini ben gösterdim, siz de gösterin.
Hedefiniz olsun. Hedefinize bir karınca misali emin adımlarla yürüyün.  Hayatınızın her anını kaçırmayın, ama hedefiniz olsun" Dedi.
TOGG'A PARÇA ÜRETİYORUZ!
EKV PRES Genel Müdürü Zafer Çakmak, yerli otomobil projesi olan TOGG' da EKV Press olarak biz de varız dedi. Genel Müdür Çakmak, fabrikamızda BMW başta olmak üzere bazı otomobil firmalarına parçalar ürettik. EKV Press olarak yerli otomobil projesi olan TOGG' da varız. TOGG Projesinde 12 parça ile varız. EKV Press olarak bu yüzden çok gururluyuz, dedi.
Genel Müdür Zafer Çakmak, öğrencilere seslenerek, bugün benim başardığımı, hatta daha fazlasını başarabilirsiniz. Kendinize hedef koyun, hedefinize yürürken hayatınızın her anını iyi yaşayın. bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Bir an önce okulunuzu bitirip, üretime katılın, dedi.
Zafer Çakmak, iş hayatında yaşadığı tecrübeleri anlatarak, endüstri meslek liselerinin önemine vurgu yaptı. 
Zafer Çakmak, öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbete devam etti. Genel Müdür Çakmak, sorulan soruları içtenlikle cevapladı.
SABRİ DOĞAN, ÇİÇEK TAKDİM ETTİ!
Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan yaptığı teşekkür konuşmasında, "Hendek ilçemizde yetişen sanayici iş adamı Zafer Çakmak beyle sizleri buluşturduk, kendisine teşekkür ediyorum,  sizlere yol gösterdi. Hendek’in çocukları bunları yapabilir anlayışını sizlere kazandırdı. Çocuklar kendinize hedef koyarsanız yapamayacağınız hiçbir şey yok" ifadesini kullandı.
Söyleşi sonrası Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan tarafından Zafer Çakmak’a çiçek verildi ve hatıra fotoğrafı çekiminden sonra söyleşi sona erdi.

























Sakarya Hendek İlçe milli eğitim il milli eğitim TOGG yerli araç togg EKV Press Meslek Lisesi Endüstri Meslek lisesi Zafer Çakmak Sabri Doğan