Yüzükleri Püsküllü taktı, Babaoğlu ve Baykal horon tepti

TAKİP ET

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yılmaz ile Mali Müşavir Ayşegül Torunoğlu'nun nişan cemiyetinde Cumhur İttifakı buluşması oldu. 

YILMAZ VE TORUNOĞLU AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Yılmaz ve Torunoğlu Ailelerinin evlatları, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yılmaz ile Mali Müşavir Ayşegül Torunoğlu evlilik yolunda ilk adımlarını Armoni Düğün Salonunda düzenlenen nişan cemiyetinde attı.
AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yılmaz ile Mali Müşavir Ayşegül Torunoğlu'nun nişan cemiyetinde Cumhur İttifakı buluşması oldu. Nişan cemiyetine; Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, STK temsilcileri, Yılmaz ve Torunoğlu ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.
NİŞAN YÜZÜKLERİNİ BAŞKAN PÜSKÜLLÜ TAKTI
Sakarya AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü nişan yüzüklerini taktı.  Başkan Püsküllü, Yılmaz ve Torunoğlu Ailelerine hayırlı olsun temennilerini ileterek Yakup Yılmaz ve Ayşegül Torunoğlu'nun nişan yüzüklerini taktı.
BAŞKANLAR BİRLİKTE HORON OYNADI
Yüzük merasiminin ardından evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Yakup ve Ayşegül çifti mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek pekiştirdiler. 
Belediye Başkanı Turgut Babaoğu'nun AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'lın horon oynaması alkış aldı.
YILMAZ VE TORUNOĞLU AİLELERİ TEŞEKKÜR ETTİ.

Yılmaz ve Torunoğlu Aileleri nişan cemiyetine katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, çocuklarımızın mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ediyoruz, dedi.









Sakarya Hendek Ak parti hendek belediyesi baykal püsküllü babaoğlu nişan cemiyeti cumhur ittifakı