YUSUF DURDURMUŞ'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!

TAKİP ET

YUSUF DURDURMUŞ'UN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmenlerimiz, eğitim öğretimin temel taşı, lokomotifi, istikbalimizin de mimarlarıdır. Günümüzde eğitim ve bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmelere bağlı olarak öğretmenlerin; bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecindeki öncü rolü, geçmişte olduğu gibi bugün de sürmektedir.

Ülkemizin dört bir yanında büyük özveri ve fedakarlıkla çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler.  Öğretmenlik sevgi, şefkat ve fedakarlık isteyen kutsal bir meslektir.  

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle; gerek ilimiz genelinde görev yapmakta olan, gerekse de eğitim camiasına uzun yıllar emek vermiş ve emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

REHBER BİLGİSAYAR YAZILIMCISI KOORDİNATÖR  MİLLİ YÜZÜCÜ YAZAR SAKARYALI YUSUF DURDURMUŞ

24 kasım öğretmenler günü mesaj yusuf durdurmuş 24 kasım öğretmenler günü başöğretmen gazi mustafa kemal atatürk kutlama mesajı