YÜKSEL VE GÜNEY'E ALMANAK ZİYARETİ

TAKİP ET

2022 yılında Hendek'te meydana gelen önemli olayların yer aldığı Hendek 2022 Almanak'ı BOAT ALÜMİNYUM Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güney ve YÜKSEL EMLAK Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yüksel'e takdim ettik.

İŞ İNSANI OSMAN YÜKSEL ALMANAK 2022'Yİ BEĞENDİ.
Hendek Gerçek Haber Editörü Orhan Topçu, 2022 yılında Hendek'te meydana gelen önemli olayların yer aldığı Hendek 2022 Almanak'ı YÜKSEL EMLAK Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yüksel'e takdim etti.


Hendek 2022 Almanak'ı inceleyen YÜKSEL EMLAK Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yüksel' " Özenle hazırlanmış çok güzel bir eser. 2022 yılında Hendek'te cereyan eden önemli olayları tekrar hatırlatan bu değerli çalışma için Hendek Gerçek Haber'e teşekkür ederiz." dedi.
İŞ İNSANI OSMAN GÜNEY'DEN ALMANAK 2022 TEŞEKKÜRÜ...
Hendek Gerçek Haber Editörü Orhan Topçu, 2022 yılında Hendek'te meydana gelen önemli olayların yer aldığı Hendek 2022 Almanak'ı BOAT ALÜMİNYUM Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güney'e takdim etti.


İş İnsanı Osman Güney, Almanak 2022'i çok beğendiğini söyleyerek,  Almanak 2022 çalışması Hendek için çok önemli bir çalışma. Bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

hendek gerçek haber almanak 2022 almanak ziyareti hendek gerçek haber Boat Alüminyum yüksel emlak osman güney osman yüksel hendek almanak