Yüce'den 2 Yeni Alternatif Güzergâh Mesajı

TAKİP ET

Serdivan’ın en yoğun caddesi yeni yüzüne kavuştu

Başkan Yüce, şehir ulaşımı için önemli arterlerden biri olan ve 4 bin 40 ton asfaltla sil baştan yenilenen Serdivan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ni inceledi. Trafiğin akışını daha sağlıklı hale getirmek istediklerini belirten Yüce, Sakarya genelinde 6 ayda 200 bin tondan fazla asfalt serdikleri notunu paylaştı. Yüce ayrıca, “Serdivan’da AVM’ler bölgesinde 2 yeni alternatif yol için çalışmalarımızı başlattık. Bölge trafiğini rahatlatacak güzergahlar üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde tamamlanan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yoğun olarak kullanılan cadde, toplamda 4 bin 40 ton asfalt serimiyle birlikte yeni yüzüne kavuştu. Caddeyi gezen Yüce, Serdivan’ın özellikle AVM’ler bölgesinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını rahatlatmak adına atılan adımlar hakkında da bilgi aldı.

Ulaşıma nefes aldıracak projeler

Yüce, Serdivan’daki Fuzuli Caddesi-Şeker Köprüsü arasındaki bağlantı yolu ve 1. Cadde Duble Yolu’ndaki (Mehmet Akif Ersoy Caddesi paralelinde) çalışmaların başladığı bilgisini paylaştı. Ayrıca 6 aylık asfalt raporu hakkında bilgiler veren Yüce, “6 ayda 200 bin tonun üzerinde asfalt serimi gerçekleştirdik. Sakarya’nın ulaşımına nefes aldıracak projeler üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Serdivan’a nefes

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Yüce, “An itibariyle Serdivan ilçemizin Mehmet Akif Caddesi’nde sıcak asfalt serim işlemini tamamladık. Şimdiye kadar 4 bin 40 ton asfalt kullanarak caddeyi yeni yüzüne kavuşturduk. Ayrıca Serdivan’da araç sayısının her geçen gün arttığı bu bölgede ulaşımı rahatlatmak için 2 ayrı alternatif güzergâh açıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor” diye konuştu.

İlk 6 ayda 200 bin ton asfalt

Yüce Büyükşehir’in 6 aylık asfalt raporunu paylaşarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. 2023 yılının ilk 6 aylık diliminde toplamda 200 bin 200 ton asfalt üretimi gerçekleştirdik. 93.229 ton asfalt ile 56 kilometre grup yolu, 85 bin ton asfalt ile protokol kapsamında ilçe belediyelerimizin 53 kilometrelik yol yapımı tamamlandı. İlçe belediyelerimizle gerçekleştirdiğimiz protokol kapsamında 15 kilometre beton yol inşa ettik” ifadelerini kullandı.

 

sakarya sakarya büyükşehir belediyesi ekrem yüce serdivan yol yol yapımı asfalt asfalt çalışması sıcak asfalt hendek gerçek haber hendekgercekhaber