YÖNETENLERE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR...

TAKİP ET

Ya hep beraber bu belanın altından kalkacağız yada hep birlikte bize dayatılan senaryoya mahkum kalacağız. KURDA MERHAMET KUZU YA ZULÜMDÜR...

İLÇEMİZDE KAMUDA ÖZELDE  YÖNETİCİLİK POZİSYONUNDA BULUNAN HERKESE ÇAĞRIMIZDIR…

15 Temmuz'da tankları yürütenlerin başka hesapları var, saldırı planları bu kadar değil. Çünkü o müdahale sadece bir gecelik askeri müdahale değil.

Gülen ve teröristleriyle onların ordu içindeki, siyaset içindeki, medya içindeki, iş dünyasındaki ortakları tamamen temizlenmeden bu saldırılar bitmeyecek.

Türkiye,  bir  yeni kuruluş döneminde. Ya yeniden yapılanacak ya da parçalanıp dağılacak. Milletimiz, devlet içindeki milli ve yerli çevreler bu açık saldırılara, bu yeni savaş dönemine karşı savunma hatları oluşturmalı, ülkemizin tamamında direnç merkezleri harekete geçirilmeli.

Yeniden mandacılık sömürgecilik dönemlerine dönmemek için herkes meydanlarda ovalarda dağda taşta nöbet tutmak zorundadır.

Kaymakamlarımız, Savcılarımız ,Polislerimiz ,Belediye başkanlarımız , Milli eğitim ,Tapu, Nüfus müdürlüğü ve aklıma gelmeyen her kamu kuruluşundaki vatanseverler bu alçak kalkışmanın fertlerini birer birer adaletin önüne çıkartmak zorundadır.

Hiç kimse şu benim eşim dostum vs bahanelerine sığınmasın hiç kimse darbe başarılı olsa idi canından emin olmayabilirdi.

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN…

YA DEVLETİMİZİN YANINDA OLUN YA DA ESİR OLARAK BU TOPRAKLARDA HAYSİYETSİZCE YAŞAMAYI SEÇİN…

NOT;Yakalananlar buzdağının su üstündeki kısmı bizi ilgilendiren buzdağının altıdır bugün yakalananları deşifre edenler yuhlayanlar 17 25 aralık öncesi ve sonrasında  ne yaptığına baksın.