Yıkım Tiyatrosunu izleyenler!

TAKİP ET

Sabri Doğan'ın 13 yıl içinde en iyi yaptığı şey, siyasetçilerle iyi geçinmek! Önceden MHP camiasından çekinirdi, fakat Cumhur İttifakı kurulunca rahatladı. Hem Rabiacı, hem de Bozkurtçu oldu(!)

YIKIM KARARI YENİ OKUL YAPILDIKTAN SONRA ALINMALIYDI...

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Eylül Ayı olağan Meclis Toplantısı sonrası, Hendek Lisesi Öğrenci Velileryle toplantı yaptı.

Hendek Belediyesi Nikah Salonunda yapılan toplantıda okul için alınan yıkım kararı, yıkım kararı sonrası öğrencilerin yaşayacağı zorluklar ve sorunların çözümü konuşuldu. Toplantıda konuşan veliler, okul yıkımına karşı olmadıklarını, yıkım kararında zamanlama hatası yapıldığını, yeni okulun yapıldıktan sonra yıkım kararı alınmalıydı, diye görüş bildirdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Erol Çetinkala, Okul yıkıldıktan sonra arsa üzerine AVM yapılacağı ve arsa üzerinde dükkanların olacağı, bu dükkanların birilerine verileceği konuşuluyor. Yıkım kararı çıkmadan önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştükten sonra Milli Eğitim Bakanı ile görüştünüz. Belediye bu yıkım kararının neresinde? Diye sordu.

Başkan Babaoğlu, benden önceki belediye başkanları, ben ve benden sonra gelecek olanların meydan ve otopark oluşturma konusunda vizyon projeleri olabilir. Benimde bir meydan park projem var. Yıkım kararını sizden sonra öğrendik. Ankara'ya giderken Erol bey arayıp, söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürünü aradığımızda yok öyle bir şey dedi. İl Milli Eğitim Müdürünü aradık, o da gündemimizde yıkım kararı yok, dedi. Yıkım kararını vallahi billahi sizden sonra öğrendim, dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürünün haberi yok!

İl Milli Eğitim Müdürü yıkım gündemimizde yok! Diye konuşuyor!

Başkan Babaoğlu yıkım kararını sizden sonra öğrendim, diye vallahi billahi diye yemin ediyor!

AK Parti ve MHP ilçe Teşkilatları yıkım kararına karşı!

Ortada bir yıkım tiyatrosu var!

Tiyatronun oyuncuları ve suflörü belli, fakat oyun yazarı belli değil! 

Az kaldı yakın bir zamanda yazarda ortaya çıkar!

HENDEK'TE EĞİTİM KÖTÜ!

Kadın bir veli kısa bir konuşma yaparak, Hendek'te eğitimin iyi olmadığını, 3 yıl önce Hendek'e geldiğini, oğlunun Hendek Eğitim Fakültesinde okuduğunu söyledi.

Kadın veli, sözlerine; Kırşehir'in Kaman ilçesindenim. Kaman 20 bin nüfuslu bir ilçe, fakat fen lisesi var. Eğitime de çok önem veriliyor. Hendek'te eğitime önem verilmiyor. Sorun sadece bizim okulda yok. Hendek'te çok okulun sorunu var. Benim çocuğumun bu sene son senesi, fakat arkada kalan bütün çocuklarımıza üzülüyorum, dedi.

Kadın veliyi dinledikten sonra ilçe milli eğitim müdürünün 13 yılda Hendek'e eğitim kalitesini arttırmak için neler verdiğini düşündüm. Düşündükten sonra kadın velinin konuşmasında çok haklı olduğunu gördüm.

SABRİ DOĞAN İLE EĞİTİMDE 13 YIL!

Sabri Doğan 13 yıldır Hendek'te görev yapıyor. 13 yılda Hendek'in eğitim kalitesi çok düştü. Sınavlarda gösterilen başarıya göre Sakarya genelinde son sıralara düştüğümüz yıllar oldu.

Sabri Doğan 13 yılda Hendek şehrini imam-hatip okullarıyla donattı. Ben İmam-Hatip Okullarına karşı değilim. Her şeyin fazlası israftır!

Sabri Doğan 13 yılda Hendek'e bağımsız olarak bir nitelikli okul kazandıramadı. Sadece iki okulun içinde sınavla öğrenci alan bölümler var.

Fen Lisesi konusunda yaptıklarıda unutulmadı. Onun beceriksizliği yüzünden fen lisesi yerine cezaevi geldi!

Fen lisesi onun yüzünden rötar yaparak geldi. Yeni fen lisesi binası için hiç yardımcı olmuyor!

Sabri Doğan'ın başarılı okul müdürlerini görevden alıp, liyakata bakmadan görevlendirme yaptığını Hendek unutmadı!

Sabri Doğan'ın 13 yıl içinde en iyi yaptığı şey, siyasetçilerle iyi geçinmek! Önceden MHP camiasından çekinirdi, fakat Cumhur İttifakı kurulunca rahatladı. Hem Rabiacı, hem de Bozkurtçu oldu(!)

Sabri Doğan, Hendek Lisesi yıkım kararında sınıfta kaldı!

Madem okul yıkılacaktı, 2 milyon TL masraf geçen yıl niye yapıldı?

Ortalık toz duman, ilçe milli eğitim müdürü ortalıkta yok!

Öğrencilerimiz mağdur, Sabri müdürden tık yok!

Gerçi ilçe kaymakamımızda ortalıkta görünmüyor!

Eğitim hiç bir dönem bu kadar sahipsiz kalmamıştı!

Haber Videosunu tamamen izlerseniz yıkım kararının nasıl verildiğini, arkasında kimlerin olduğunu görürsünüz!!!

 
















Sakarya Hendek Eğitim Hendek Lisesi Belediye Hendek Belediyesi Millî Eğitim Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hendek İlçe Kaymakamı Hendek Lisesi Yıkın Kararı Vali Sakarya Valiliği Vali Çetin Oktay Kaldırım