Yeşilvadi Grup Yoluna Dolar Darbesi!

TAKİP ET

BAŞKAN BAYKAL MÜJDEYİ VERDİ...
Büyükşehir Belediyesi, Yeşilvadi Grup Yolunun asfalt işini ihale etti. Uzun bir zamandır o bölgede yaşayan insanlar için büyük bir sorun teşkil eden grup yolunun asfaltlanma müjdesinİ AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal verdi. Başkan Baykal'ın müjdesine bölge halkı çok sevindi.
BAYKAL'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ...
Başkan Baykal ve ekibi, Yeşilvadi Grup Yolunun asfalt işini ihale çıkartan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye kalabalık bir heyetle teşekkür ziyareti yaptı.
ACI HABER TEZ ULAŞIR!
Teşekkür ziyaretinden kısan bir süre sonra asfalt ihalesinin iptal olduğu haberi Hendek'e ulaştı. Atalarımız boşuna," acı haber tez ulaşır" Lafını söylememişler. Asfalt ihalesinin iptali haberi kısa sürede ilçe kamuoyunda konuşulmaya başladı. Grup yolunun geçtiği bölgede yaşayan insanların ihale iptali haberi sonrası moralleri bozuldu. Asfalt ihalesinin iptali, Muhtarlarında canını sıktı.
DOLARIN OLDUĞU YERDE HUZUR YOK!
Büyükşehir Belediyesi Döviz kurundaki dalgalanmalar yüzünden, asfalt ihalesini iptal etti. Dolar kurundaki artışlar sonrası TÜPRAŞ'IN yaptığı zamlar,  maliyetleri yükseltti. Dolar öne sürülerek iptal edilen ihale sonrası, "Yeşilvadi Grup Yolu mu yoksa Amerika'daki bir mahalle yolu mu asfaltlanıyor? " Sorusu kafamızda oluştu. 
TÜPRAŞ Amerika'ya bağlı bir kurum mu?
TÜPRAŞ'TA maaşlar dolar üzerinden mi ödeniyor?
Ne günlere kaldık! Türk parasının belediye hizmetlerinde geçmediği günler yaşıyoruz!!!

sakarya hendek ak parti büyükşehir belediyesi asfalt ihalesi tüpraş döviz kurları ziyaret ihale iptali