Yeşiller Gençlik Spordan Mevlit Programı

TAKİP ET

YEŞİLLER GENÇLİK SPOR GENÇ YAŞTA VEFAT EDEN MAHALLE GENÇLERİ İÇİN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLEDİ...


Yeşiller Gençlik Spor genç yaşta vefat eden mahalle gençlerini ve sporcularını unutmayarak, onları düzenledikleri mevlit programıyla andı.
Yeşiller Gençlik Yönetimi girişe astıkları afişe, Sinan Abukan, Aykut Bahar, Semih Uygun, Onur Ay, Murat Kahveci, Enes Kuru, Ünal Kuru ve Oğulcan Zeren'in fotoğraflarının bulunduğu, Unutmadık Unutmayacağız, diye yazan afişi, mevlit alanı girişine astı.
MEVLİT PROGRAMINA AK PARTİ VE YENİDEN REFAH PARTİSİ KATILDI...
Yeşiller Gençlik Spor'un düzenlediği Mevlit programına, Ak Parti İlçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Yeniden Rrefah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özgür, Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, sporcular ve mahalle sakinleri katıldı. Yoğun katılımın olduğu mevlit programı, yapılan duaların ardından, ikramlarla son buldu.
BAŞKAN BAYKAL: ÇOK DUYGULANDIM...
AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal mevlit programı sonrası, kısa bir açıklama yaptı. Başkan Baykal, "Pandemi dolayısıyla birbirimizden uzaklaştığımız bu zor günlerde düzenledikleri mevlit programı için Yeşiller Gençlik Spor yönetimini, kutlarım. Mevlit alanına girerken kaybettiğimiz gençlerimizin fotoğraflarını görünce çok duygulandım. Yönetici arkadaşlar bir vefa örneği göstererek, Hendek'e örnek oldular. Anlam değeri çok yüksek olan mevlit programında emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ederim." Dedi.
BAŞKAN BARIŞ YAZICI TEŞEKKÜR ETTİ...
Yeşiller Gençlik Spor Kulübü Başkanı Barış Yazıcı, mevlit pogramına katılanlara teşekkür etti.
Başkan Barış Yazıcı," Ligin başlamasına sayılı günler kala, kulübümüzdeki var olan birlik ve beraberliği dahada perçinlemek için, mevlit programını düzenledik. Düzenlediğimiz programda genç yaşta vefat eden gençlerimizin ruhlarına dualar okuduk. Hasta olanlarımıza acil şifalar diledik. Manevi duygularımızın pandemi dolayısıyla zayıfladığı bu zor günlerde, biraraya toplanmanın mutluluğunu yaşadık. Programımıza katılan herkese teşekkür ederiz.




hendek yeşiller gençlik sspor mevlit programı yeniden refah partisi ak parti siyaset spor