Yere batsın sizin hediye bisikletiniz!

TAKİP ET

Başkan Babaoğlu bu skandallar zinciri yüzünden, kaybolan siyasi otoritesinin farkında bile değil! 

SEÇİMLERE 239 GÜN KALA BAŞKAN BABAOĞLU'NUN SİYASİ GÜCÜ DÜŞÜYOR

Hendek Belediyesinde son günlerde skandal derecede çok ilginç olaylar yaşanıyor. Yaşanan bu ilginç olaylar yüzünden Başkan Babaoğlu'nun siyasi otoritesi zayıflıyor. Yerel Seçimlere 239 gün kala Başkan Babaoğlu hızla siyasi gücünü kaybediyor. 

İş makinesi kazasının yankıları sürerken, şimdi de belediye başkan yardımcısının karıştığı, koruyucu aile yanında kalan gence bisiklet hediyesi, konuşuluyor.

Başkan Babaoğlu'nun başına ne geliyorsa bisikletten geliyor!

Göreve geldiği ilk günlerde yaşadığı bisiklet kazası tam unutulurken, belediye başkan yardımcısı Öztürk sayesinde 2. bisiklet kazası yaşandı(!)

BOZUK İŞ MAKİNESİ KAZASI 

Belediye şirketinde çalışan iş makinesi operatörü, makinelerin arızalı olduğunu, bakıma muhtaç iş makineleriyle coğrafi şartlar bakımından zorlukların olduğu yerlerde çalıştırldıklarını tamiratlarda yan sanayi parçaların kullanıldığını, yetkili kişilere defalarca söyledim, diyor. 

Adın Reşit, sen söyle, sen işit! 

İş makinesi operatörünün uyarılarını dikkate almayanlar, bakıma muhtaç iş makinesini Göksu mahallesine göndererek, kazaya davetiye çıkartırlar. Genç operatör, bozuk iş makinesiyle kaza yapar ve ölümden döner!

Operatörün iddiasına göre iş makinesinin gerekli tamiratını yapmadan ve güvenliğini sağlamadan, işçiyi çalışmaya zorlamak, iş kanuna göre kusurdur. 

Her şeyden önce, bakıma muhtaç iş makinesini tamir ettirmeden işe gönderdiyseniz, taksirle yaralama suçu işlenmiştir. Hatta taksirle Kamu malına zarar verme suçu işlenmiştir. 

Yok öyle bir şey deyip, kazayı operatör yaptı diyorsanız, tutulan tutanağı kamuoyu ile paylaşıp, Hendek Belediyesinin zedelenen itibarını tamir edebilirsiniz. Hendek Belediyesi hiç bir dönemde bu kadar itibar kaybetmedi!

2. BİSİKLET KAZASI!

Başkan Babaoğlu, sosyal medya çılgını Belediye Başkan Yardımcısı yüzünden 2. bisiklet kazası yaşadı!

Adam sosyal medya düşkünü!

Makamına gelen misafirlerine çay kahve ikramı yapar yapmaz, hemen fotoğraf çekilip sosyal medyasından paylaşıyor.

Makamındaki çay-kahve ikramı haricinde, belediye sosyal tesislerindeki kahvaltı, yemek programlarının fotoğraflarınıda paylaşıyor!

Bu arkadaş işi daha ileri götürerek, koruyucu aile yanında kalan bir gence hediye edilen bisikletle fotoğraf çektirip, haber sitelerine haber fotoğrafı attırarak, bir skandala imza attı!

Bisiklet kazasını belediye ile birlikte Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de yaptı. Makam  sahibi kocaman adamlar sıerf reklam uğruna, koruyucu aile yanında kalan bir gencin onurunu kırdılar!

Yere batsın sizin hediye bisikletiniz!

Skandal dediğimiz olaylar artık silsile ve zincirleme şekilde belediyenin her tarafını kara bulut gibi sardı!

Başka bir belediye skandal denilen bir olayla ayağa kalkarken, günlerce Hendek’i saran skandallar zinciri artık normalleşti!
Başkan Babaoğlu bu skandallar zinciri yüzünden, kaybolan siyasi otoritesinin farkında bile değil! 

Yaşanan skandallar sonrası, Belediyecilik hizmetleri konusunda İrfan Püsküllü ve Ali İnci döneminin son 5-6 ayda aranır olduğu, ilçe kamuoyunda konuşuluyor!

Belediyenin tartışmalı muhasebecisi Adem Dilaveroğlu’nun haberlerini herkes okudu. MHP’ye nasıl zarar verdiğini 14 Mayıs’ta gördük. Üstüne ödül olarak abisi belediyenin yaptırdığı Fen Lisesine müdür yapılarak, ödüllendirildi!

Yine aynı başkan yardımcısı babasının yaptırdığı inşaatın imarıyla anıldı!

Yine aynı başkan yardımcısı esnafla yaşananlardan dolayı anıldı, ama ses yok!

Şimdide sosyal medya meraklısı belediye başkan yardımcısı Fatih Öztürk'ün Belediyenin verdiği bisiklet üzerinden reklam yapmak adına devlet koruması altındaki yetim bir evladımızı nasıl afişe ettiğini herkes gördü!

Belediyede sorunlar büyürken, deve kuşu misali kafanızı kuma gömdünüz!

Başınızı kumdan çıkartıp, sorunları çözmelisiniz, çünkü size oy veren 24.500 insanın vebali var!!!

 

 

hendek hendek belediyesi hediye bisiklet bisiklet kazası turgut babaoğlu mhp yerel seçimler sosyal medya sosyal hizmetler il müdürlüğü koruyucu aile muhasebe iş makinesi kazası kaza