Yenimahallespor kalesini sağlama aldı

TAKİP ET

İç transferi sorunsuz bir şekilde bitiren Yenimahallespor Yönetimi, dış transfer çalışmalarına başladı.

YENİMAHALLESPOR'DAN KALECİ TRANSFERİ...
Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Yenimahallespor, dış transfer çalışmalarına başladı.
İç transferi sorunsuz bir şekilde bitiren Yenimahallespor Yönetimi, dış transfer çalışmalarına başladı. Dış transferde ilk imzayı Hendekspor'un eski kalecisi Talha Gedikoğlu attı. Talha Gedikoğlu transferiyle Yenimahallespor'un kalesi güçlendi.
KALECİ TALHA MUTLU OLDU...
Transferden duyduğu mutluluğu dile getiren kaleci Talha Gedikoğlu, anlaşma sonrası kısa bir açıklama yaptı. Kaleci Talha Gedikoğlu; " Yenimahallespor hedefi olan bir takım. Hedefi olan bir takımda oynamak istiyordum. Yenimahallespor'dan transfer teklifi gelince kabul ettim. Yapılan anlaşma her iki tarafa hayırlı olsun" Diye konuştu.
BAŞKAN VURAL TUTKUN'DAN TEŞEKKÜR!
Kaleci transferi sonrası başkan Vural Tutkun, "Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefliyoruz. Şampiyonluk hedefleyen bir takımın kalecisi iyi olmalıdır. Bizde Hendekspor'un eski kalecisi Talha Gedikoğlu'nu transfer ederek, kalemizi güvene aldık. Transferde emeği geçen yöneticilerimiz Erkan İskefiyeli ve Sinan İskefiyeli'ye teşekkür ediyorum." Diye konuştu.



yenimahallespor sakarya süper amatör lig transfer çalışmaları bal ligi kaleci transferi şampiyon kalesini sağlama aldı hendekspor haber