YENİMAHALLE SPORUN ROTASI: BAL LİGİ...

TAKİP ET

Yenimahalle Spor'un rotası belli. Muhtar, Başkan, Yönetim ve Antrenör'ün hedefinde BAL LİGİ var...

YENİMAHALLESPOR TOP BAŞI YAPTI...
Süper Amatör Ligin yeni takımı Yenimahalle Spor, Hendek Sentetik Çim Sahada yeni sezon hazırlıkları için top başı yaptı.

Antrenör Osman Yazıcı nezaretinde yapılan antrenmanda Yenimahalle Sporu, mahalle muhtarı İsmet İskefiyeli ve yöneticiler yalnız bırakmadı. Antreman öncesi Muhtar İsmet İskefiyeli, Başkan Vural Tutkun, Genel Kaptan Erkan İskefiyeli, Yönetici Kenan Altun ve Antrenör Osman Yazıcı, yeni sezonla ilgili görüşlerini bildirdi.
MUHTAR İSKEFİYELİ: YENİMAHALLE SPOR'UN HER ZAMAN YANINDAYIM...
Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli
, "Yenimahalle, nüfus olarak Hendek'in en büyük mahallesi. Yenimahalle gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve spor yapmalarını sağlamak için, Yenimahalle Spor Kulübünü kurduk. Kısa sürede büyük başarılara imza atarak, Yenimahalle Sporu, Süper Lige taşıdık. Bu sezonda hedef şampiyonluk. Hedefimizde BAL LİGİ var. Yenimahalle Spor'un şampiyon olması için üzerime düşeni fazlasıyla yapmaya hazırım. Yeni sezon tüm amatör futbol camiasına ve Hendek şehrine hayırlı olsun." Dedi.
BAŞKAN VURAL TUTKUN: ROTAMIZ BAL LİGİ...
Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Vural Tutkun
," Takımımız 1.Amatör Ligde çok başarılı bir sezon geçirerek, şampiyon oldu. 1. Amatör Ligde gösterdiğimiz başarının aynısını Süper Amatör Ligde göstererek, BAL LİGİNE çıkacağız. Bizim rotamız BAL LİGİ. Rotamızdan sapmadan, BAL LİGİNE çıkmak için ben ve yönetici arkadaşlarım, maddi ve manevi olarak gereken fedakarlığı yapacaktır. Pandemiden ötürü transfer çalışmalarında biraz geç kaldık. Fakat kısa sürede sorunsuz bir şekilde iç transferi bitirerek, dış transfere yöneldik. Hedefe oynayacak kadro kurmak için, çalışmalarımızı hızlandırdık. Yeni sezon hayırlı olsun" Dedi.
GENEL KAPTAN ERKAN İSKEFİYELİ: TRANSFER KONUSUNDA SORUN YOK...
Yenimahalle Spor Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Kaptan Erkan İskefiyeli, iç transfer çalışmalarında 11 futbolcuyla görüşerek, anlaşmaya vardı.
Genel Kaptan Erkan İskefiyeli, anlaşmaya vardığı futbolcuları ilk idmana çıkardı. İlk idmana: Levent Taşkın, Alperen Arslanoğlu, Onur Birinci, Emre Yurdakul, Enes Atış, Rahman Aktaş, Emre Kebap, Tufan İmre, Yusuf Emre ve Tunahan çıktı.
Genel Kaptan Erkan İskefiyeli:" İç transferde görüştüğümüz futbolcularımızla tekrar anlaştık. Görüşme yaptığımız futbolcu kardeşlerimiz bize zorluk çıkarmadı. Onları bu iyi niyetli davranışlarından ötürü kutluyorum. Hedefi BAL LİGİ olarak koyduk ve bu yönde kadro oluşturma çalışmalarını başlattık. Yenimahalle Spor, transferde sorun yaşamaz. Dış transfer görüşmesi yaptığımız futbolcularla anlaşmak üzereyiz. İnşallah Süper Ligde fırtına gibi esecek bir takım oluşturacağız." Dedi.
YÖNETİCİ KENAN ALTUN: YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN...
Yenimahalle Spor Yönetim Kurul Üyesi Kenan Altun, kısa bir konuşma yaparak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Kenan Altun konuşmasını, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, bitirdi.
ANTRENÖR OSMAN YAZICI: İSKELET KADROYU KORUDUK...
Yenimahalle Spor Antrenörü Osman Yazıcı," 1. Amatör Ligde başarılı olan kadroyu koruduk. Şampiyon takımın iskeletini bozmadan, takıma güç katacak transferler yapmak istiyoruz. öncelikli hedefimiz play-off olacaktır. Tabiiki direkte çıkabiliriz. Ben futbolcularıma inanıyorum. Onlar futbol ve karakter olarak kendilerini bize gösterdiler. Süper Amatör ligde onlarla birlikte yeni başarıları yakalayacağız. Yönetim kurulumuzda iyi çalışıyor. Sorunsuz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz" Dedi.





















yenimahallespor bal ligi sakarya süper amatör ligi 1.amatör lig şampiyonluk muhtar ismet i̇skefiyeli yenimahalle