Yeniden Refah Partisi'nden Kocatöngel ve Dereköy Mahallelerine Çıkarma

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür ve yönetimi 13 Mart'ta yapılacak iki olağan kongre öncesi çalışmalarını ve ziyaretlerine hızla devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi’nden Kocatöngel ve Dereköy Mahallelerine Çıkarma
Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Mustafa korkmaz ile ilçemizde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlara partisinin çalışmaları hakkında bilgilendirilmelerinin ardından Kocatöngel ve Dereköy Mahallelerine çıkarma yaptı.
Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür ve yönetimi 13 Mart'ta yapılacak iki olağan kongre öncesi çalışmalarını ve ziyaretlerine hızla devam ediyor. Bu kapsamda mahalle mahalle, sokak sokak gezerek çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Hendek ilçe Teşkilatı, son olarak Kocatöngel ve dereköy Mahallelerine adeta çıkarma yaptı.
Gençlik buluşmasında mahale gençleri ve sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Özgür, partileri tarafından yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Gerçekleşen ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Hendek ilçe Başkanı Faruk Özgür, "İlçe Teşkilatı olarak, Kocatöngel ve Dereköy Mahalleleri ziyaretlerini gerçekleştirdik. Halkımızın taleplerini dinledik ve partimizin projelerini anlattık. Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Bizi ağırlayan Mahalle Başkanlarımız Turgay Andırmak ve Sergen Cakadı'ya teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.



hendek siyaset yeniden refah partisi fatih erbakan kongre erbakan hoca kocatöngel dereköy hendek siyaset gündem güncel