YENİ TAPU BİNASI HENDEK'E HAYIRLI OLSUN!

TAKİP ET

Yeni tapu binası, 350 m2 1. kat, 350 m2 2. kat olmak üzere 700 m2 alana kurulmuştur. 1. Katta kadastro birimi ve tapu müdürlüğü başvuru hizmetleri, 2.katta idari ve çalışan personel hizmet verecek.

YENİ TAPU BİNASI HAYIRLI OLSUN!

TV264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programında Hendek'e kazandırılan yeni tapu binası konuşuldu.

Yeni tapu binası, 350 m2 1. kat, 350 m2 2. kat olmak üzere 700 m2 alana kurulmuştur. 1. Katta kadastro birimi ve tapu müdürlüğü başvuru hizmetleri, 2.katta idari ve çalışan personel hizmet verecek. Yeni tapu binasının bahçe ve otoparkı ile birlikte toplam 2100 m2 alanı kaplamaktadır.

Yeni tapu binasında teknolojinin son imkanları kullanılmıştır. Yeni tapu binasınıda vatandaşlar, rahat bir ortamda hizmet alacaklar. Yeni tapu binasını görenler, teknolojinin bütün imkanları kullanılarak yapılan modern binayı çok beğeniyor.

Yeni tapu binasına en çok Tapu Müdürü Mustafa Esen sevinmiştir. Neredeyse ilkel şartlar altında eski binada hizmet vermeye çalışan Tapu Müdürlüğü, yeni binanın yapımıyla rahatladı. Hendek'e, yüksek teknolojiyle donatılmış modern binaları kazandırmak için, çalışmalar hızlandırılmalıdır.