Yeni Nesil Emlakçılık Hendek'te...

TAKİP ET

Genç, dinamik ve işinin ehli ekip arkadaşlarımız ile Yeni Nesil Emlakçılığı Hendek'te en iyi şekilde uygulayacağız...

Yeni Nesil Emlakçılık Hendek’te

Hendekte İlk ve Tek Kurumsal Gayrimenkul Ofisi TAM Nokta Hendek Turyap açıldı.

Hendek’in İlk ve Tek Kurumsal Gayrimenkul Ofisi olma özelliğini taşıyan işletme Gayrimenkul sektöründe Hendek’te kalite ve güvenin adresi olmayı hedefliyor.

“Yeni Nesil Emlakçılık” sloganı ile çalışmaya başlayan ofis alışılmışın aksine şeffaflık ve güven olmazsa olmazları

Konu ile ilgili bilgi almak için başvurduğumuz TAM Nokta Hendek Turyap yöneticisi Fadıl Fide yaptığı bilgilendirmede “Hendek’e böyle bir markayı kazandırdığımız için çok mutluyuz. TAM Nokta Hendek Turyap ilçemizin İlk ve Tek Kurumsal Gayrimenkul Ofisi olmakla beraber İnşallah uzun yıllar Hendek’e Hendek’li hemşerilerimize ve İlçemize dışarıdan gelecek olan yatırımcılarımıza değer katacaktır.

Tüm Emlakçılık prosedürlerinin A’dan Z’ye uygulandığı, tamamen şeffaf ve resmi, hem alıcının hem satıcının kalbinde en ufak bir şüphe kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Şuanda 8 Gayrimenkul Danışmanımız hem Milli Eğitim Bakanlığının hemde Turyap’ın kendi bünyesinde eğitimlerini ve sertifikalarını başarılı bir şekilde tamamlayarak görevlerine başladılar. Genç, dinamik ve işinin ehli ekip arkadaşlarımız ile Yeni Nesil Emlakçılığı Hendek’te en iyi şekilde uygulayacağız” dedi.

Sakarya Hendek Emlakçılık Turyap Tam Nokta ofis Gayri menkul ofisi gayri menkul danuşmanı kurumsal