YAZAR AYDIN BİRİNCİ'DEN İMZA GÜNÜ!

TAKİP ET

Hendek Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen imza gününe katılan misafirler, Aydın Birinci'ye Feyiz kızı adlı romanı imzalatarak tebrik etti.

FEYİZ KIZI

Aydın  Birinci’nin ilk kitabı ‘’Feyiz kızı’’ adlı romanının imza günü gerçekleşti

Kızılay Hendek şube başkanı Aydın Birinci araştırmacı yazar yönü ile de dikkat çekerek öne çıkıyor.

Hendek Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen imza gününe katılan misafirler, Aydın Birinci’ye Feyiz kızı adlı romanı imzalatarak tebrik etti.

Geceye siyasi parti temsilcileri, Yazarın yakınları, basın mensupları ve Hendekli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Günün anlam ve önemine istinaden bir konuşma yapan gazeteci yazar Orhan Topçu, kitap yazmanın zorluğuna dikkat çekerek Aydın Birinci’yi yazmış olduğu roman için tebrik etti. Orhan Topçu, hepimiz faniyiz, bu dünyada misafiriz. Ölüp gittikden sonra arkamızda bir eser bırakmak, bu eserle anılmak güzeldir, diye konuşarak kitap yazmanın önemine dikkat çekti.

Geceye renk katan Hendekli  halk şairi Dursun Yelken Sakarya ve ardından Hendek’e atfen şiirler okudu. Halk şaiiri Dursun Yelken okuduğu şiirlerle Sakarya kültürünü çok güzel anlattı.

Son olarak söz alan Aydın Birinci; Birinci Dünya Savaşı sırasında göçe zorlanan Karadeniz insanın çektiği sıkıntıları, Bu bölgede geniş araştırma inceleme yapmak sureti ile, Feyiz Kızı adlı bu romanın ortaya çıktını ifade eden bir konuşmada bulundu, katılımcılara teşekkür etti.








hendek kızılay belediye hendek belediyesi nikah salonu roman feyiz kızı aydın birinci gazeteci yazar orhan topçu halk şairi dursun yelken birinci dünya savaşı