VALİ KALDIRIM ÇİĞDEM YAYLASINDA HORON TEPTİ!

TAKİP ET

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Vali Kaldırım, kemençe eşliğinde horon tepti.

VALİ KALDIRIM ÇİĞDEM YAYLASINDA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Çiğdem Yaylası Şenliklerine katıldı. Vali Çetin Oktay Kaldırım'a yayla ziyaretinde, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der, Belediye Meclis Üyeleri; Mustafa Karagüzel, Hamit Canlı, iş insanı Tuncay Yener ve Muhtarlar eşlik etti.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, esnafları dolaşarak, hayırlı işler diledi. Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Vali Kaldırım, kemençe eşliğinde horon tepti. Vali Kaldırım, Çiğdem yaylası Şenlikleriyle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Vali Kaldırım; Çiğdem Yaylası, Sakarya'nın eşsiz doğal güzelliklerinden biri olarak biliniyor. Yayla şenlikleri de her yıl bölge halkı tarafından coşkuyla yapılıyor. Bugünde Çiğdem Yaylamızı ziyaretimiz kapsamında düzenlenen şenliklere katılan aziz vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onlarla hasbihal ettik. Onların hoş muhabbetlerine ortak olduk, onlarla horon teptik. Bu tür etkinlikleri yapmak çok meşakkatli bir iştir. Başta Genç Karadenizliler Derneği olmak üzere, yayla şenliğinde emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.










sakarya vali sakarya valisi çetin oktay kaldırım şenlik çiğdem yaylası yayla şenlikleri genç karadenizliler belediye hendek belediyesi meclis üyesi muhtarlar derneği kemençe horon