Uyuşturucu Operasyonundan 2 tutuklama çıktı!

TAKİP ET

S.G. ve E.I. isimli 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu. 2 Tutuklama...

Hendek İlçe Emniyet Müdürü ekipleri ve Bekçiler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alınan 4 şahıstan 2’si tutuklandı.
2 Şubat saat 23.00 sıralarında Hendek İlçe Emniyet Müdürü ekipleri ve Bekçiler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 24 yaşındaki sürücü O.Y., 27 yaşındaki S.G. 21 yaşındaki A.S. ve 22 yaşındaki E.I. isimli şahıslar araç içinde yakalandı.
Şahısların aracında yapılan aramada 2 pakette toplam 38 gram Metamfetamin ve 2 pakette 3 gram Cannabionid uyuşturucu madde ele geçirildi.

2'Sİ SERBEST, 2'Sİ TUTUKLU!

Uyuşturucu madde ile yakalanan ve haklarında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan işlem yapılan ve gözaltına alınan O.Y. S.G. A.S. ve E.I. isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan O. Y. ve A. S. isimli şahıslar ifadelerinin alınması ardından serbest bırakılırken, S.G. ve E.I. isimli 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya Hendek Uyşturucu babaoğuna operasyon polis bekçi uyuşturucu opersyonu iki tutuklama mahkeme ceza hendek ilçe emniyet müdürlüğü