ÜSTÜN'DEN BARO BAŞKANINA ZİYARET

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, İl Başkanlık kurulu, Adapazarı ilçe Başkanı Faruk Albay ve Akyazı ilçe Başkanı Hüseyin Güler Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız'ı ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığını ziyaret etti.
İl Başkanı Fatih Sevindik , İl Başkanlık Kurulu ve İlçe Başkanları ile bir araya gelen Ayhan Sefer Üstün, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve Yargıda Yapısal Reform Gelecek Adalet Modeli istişarelerinde bulundu.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, İl Başkanlık kurulu, Adapazarı ilçe Başkanı Faruk Albay ve Akyazı ilçe Başkanı Hüseyin Güler Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ziyaret etti.
Ziyarette Sakarya ve Gelecek Partisi Adalet modeli, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve Yargıda Yapısal Reform istişarelerinde bulunuldu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’a Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve Yargıda Yapısal Reform Gelecek Adalet Modeli kitapçığını taktim etti.





sakarya gelecek partisi il başkanlığı ahmet davutoğlu seçim ayhan sefer üstün hendekte baro baro başkanlığı sakarya siyaset siyaset ankara büyükşehir belediyesi türkiye güçlendirilmiş parlementer sistem başkanlık adalet hukuk