Üniversite caddesi trafiğe kapatılacak mı?

TAKİP ET

Üniversite caddesinin trafiğe açılmasıyla birlikte, caddede araç trafiği yoğunlaştı ve ortaya ses kirliliği çıktı. Yaya kaldırımları, araç park yerine döndü. Bu durumdan cadde esnafı ve üniversite öğrencileri rahatsız olmaya başladı.

ÜNİVERSİTE CADDESİ TRAFİĞE KAPATILACAK MI?

Kasım ayı olağan meclis toplantısında başkan Babaoğlu'na Muammer Sencer Caddesinin (Üniversite caddesi) trafiğe kapatılıp, kapatılmayacağını sorduk.

Muammer Sencer caddesi (Üniversite caddesi) önceki dönem belediye yönetimi tarafından alınan kararla trafiğe kapatılmıştı. Başkan Babaoğlu'na Üniversite caddesinin trafiğe açılması yönünde, cadde esnafı tarafından yoğun talep geldi. Gelen yoğun talepler neticesinde, elektronik dubalar kaldırılarak, cadde trafiğe açıldı.

Üniversite caddesinin trafiğe açılmasıyla birlikte, caddede araç trafiği yoğunlaştı ve ortaya ses kirliliği çıktı. Yaya kaldırımları, araç park yerine döndü. Bu durumdan cadde esnafı ve üniversite öğrencileri rahatsız olmaya başladı. Bu rahatsızlığı Kasım ayı olağan meclis toplantısında Başkan Babaoğlu'na ilettik.

BAŞKAN BABAOĞLU: "ÜNİVERSİTE CADDESİ TRAFİĞE KAPATILACAK" DEDİ.

Başkan Babaoğlu; Muammer Sencer Caddesi, herhalde 10 yıldır trafiğe kapalı. O zaman kapatılmasına karşı çıkmıştım, bugünde açılmasına karşıyım. Orada ticaret ypan esnaf arkadaşlarımız ve bir kısım mahalle sakininin talepleri üzerine, buranın geçici süreyle trafiğe açılmasını sağladık.  Şimdiyse aynı insanlar kapatılması yönünde talepte bulunuyorlar. Biz çalışmayı yaptık. Orada bir otomasyon çalışmasını bitirdik. Yakında tekrar uygun bir şekilde trafiğe kapatacağız" diye cevap verdi.

Sakarya Hendek belediye Hendek belediyesi Üniversite Üniversite caddesi trafiğe kapatılacak Turgut babaoğlu Muammer Sencer kasım ayı meclis toplantısı