Un şeker yağ var, helva yapacak usta yok!

TAKİP ET

Hendekspor'un maç kazanamamasının sebeplerini; "Yağ, şeker un var, helva yapacak usta yok" Sözü çok güzel anlatıyor. Yönetim Talip Hoca'nın bir dediğini ikiletmeden yapıyor. Talip Hoca istediği futbolcuyu gönderip, istediği futbolcuyu alıyor, fakat bir türlü galibiyet alamıyor. Hendekspor galibiyete 9 maçtır hasret.

Hendekspor'un maç kazanamamasının sebeplerini; "Yağ, şeker, un var, helva yapacak usta yok" Sözü çok güzel anlatıyor. Yönetim Talip Hoca'nın bir dediğini ikiletmeden yapıyor. Talip Hoca istediği futbolcuyu gönderip, istediği futbolcuyu alıyor, fakat bir türlü galibiyet alamıyor. Hendekspor, 9 maçtır galibiyete hasret! Geç kalınmış teknik ekip değişikliği yüzünden, BAL tadında helva yemeyelim hep beraber!!!
Talip hoca ve ekibi Hendekspor'un düşmesi için elinden geleni yapıyor, fakat Hendekspor ismi marka olarak 1. Grupta mücadele eden bir çok kulüpten üstün. işte bu marka üstünlüğü bu takımı tutuyor!!!
Fatih Terim'in bile istifa ettiği bu ülkede, Talip Toprak'a neden bu kadar çok sabrediliyor? Yoksa Hendekspora gönül verenlerin bilmediği başka şeyler mi var?
Gelelim maça...
Defans hatası sonucu Fatsa Belediyespor maçın başında öne geçti.
Maça hızlı başlayan Fatsa 3. Dakika da sağ kanattan geliştirdiği atakta sağ kanattan cezasahasına ortayı kesti savunma uzaklaştıramadı hata yaptı ve Oğuzhan’ın düzgün vuruşu Fatsa Belediyespora golü getirdi.
-17. Dakikada Hendekspor sol kanattan korner kazandı. Kornerden arkalara aşan topu Emre orta şut karışımı vuruş gerçekleştirerek topu üstten auta gönderdi.
-27. Dakikada Berkay savunmanın hatasını değerlendirerek topu kaptı ve kaleciden sıyrıldı yerde kaldı penaltı kazandı ve kaleci Ömürcan sarı kart gördü.
Penaltı tekrarı ve kırmızı kart...

Penaltı atışı için topun başına geçen Berkay topa vurdu kaleci Ömürcan kurtardı ama çizgi ihlali yaptığı için penaltı atışı tekrarlandı ve Ömürcan ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Oyuncu değişikliğine giden Fatsa Bld 2002 doğumlu genç yedek kaleci Altay’ı Mustafa’nın yerine oyuna aldı.
6 dakika sonra 2.penaltı atışı gerçekleşti  Berkay topu ve kaleciyi temiz bir vuruşla ters köşeye gönderdi  ve 33. Dakika da durumu 1-1 e getirdi.
-37. Dakikada 10 kişi kalan Fatsa Belediyespor sağ kanattan atak geliştirdi ve içeriye yapılan ortada Bülent çıktı topu aldı.
-41. Dakikada Fatsa Belediyespor etkili geldi ve üst üste açılan ortaları Hendekspor iyi kapanarak atlattı.
-44. Dakikada yine etkili atak geliştiren Fatsa Belediyespor sol kanattan atak geliştirdi ve savunma ve kaleci Bülent hata yapmadı ve top uzaklaştırıldı.
-İlk 45 dakikaya 6 dakika uzatma eklendi.
-45+5. Dakikada kontra atağa kalkan Fatsa Bld’yi orta sahasa da Kıvanç durdurdu ve sarı kart gördü.
İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk 45 dakika gollü beraberlikle (1-1) sonuçlandı.
2.YARI SAKATLIKLAR ORTAYA ÇIKTI...
-İkinci 45 dakikaya her iki takımda temkinli başladı.
-52.Dakika da Hendekspor sol kanattan köşe vuruşu kazandı.Yavuzhan’ın ortasında kaleci Altay çıktı topu aldı ve tehlikeyi geçiştirdi.
-54. Dakikada Berkay sağlık görevlisi istedi ve maça devam edemedi yerini Yavuz Alemdar’a bıraktı.
-55. Dakikada yeni transfer Kıvanç Salihoğlu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
-Her iki takım da 10 kişi kaldığı  ve zemin ağırlaştığı için takımlar kontrollü oynamaya başladı.
-65. Dakikada Hendekspor oyuncu değişikliği yaptı Barış yerini İsmail’e bıraktı.
-70. Dakikada Fatsa Belediyespor tehlikesi...savunmanın geri pasında Bülent topu uzaklaştırmak istedi ve top Fatsa Bld oyuncusu Mehmet’e çarparak az farkla üstten auta gitti.
-71. Dakikada Fatsa Belediyespor tehlikesi...savunmanın uzaklaştıramadığı topa Mehmet araya girdi ve savunmadan sıyrılarak Bülent ile karşı karşıya kaldı Bülent karşı karşıya da topu kurtardı ve golü engelledi.
-76. Dakikada Fatsa Bld sağ kanattan etkili atak geliştirdi ve Mehmet’in ceza sahasına yaptığı ortada Bülent çıktı ve topu yumruklayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
85. Dakika da Hendekspor atak geliştirdi sağ kanattan açılan ortada Kaleci Altay boşa çıktı kale boş kaldı boşta kalan topa Burak yerdeyken yaptığı vuruşla topu az farkla dışarıya gönderdi.
İkinci 45 dakika da gol sesi çıkmadı ve maç 1-1’lik skorla sonuçlandı.
Fatsa Bld: Ömürcan, Ekrem, Enver, Emrah, Ömer, Tahir, Mustafa, Oğuzhan, Hüseyin, Muhammed, Ahmet
Yedekler: Altay, Mehmet, Burak, Ramazan, Altan, Yiğit, Ozan

Teknik Direktör: Murathan Karagöl
Hendekspor: Bülent, Yavuzhan, Sabri, İbrahim, Yusuf, Burak, Emre, Berkay, Kıvanç, Barış, Ahmet
Yedekler:  Mertcan, Yavuz, İsmail, İlkay, Mert, Muhammet Burak, Oğuzhan
Teknik Direktör: Talip Toprak

 

Hendekspor Fatsa belediyespor 3.lig 1.grup puan durumu Sakarya Ordu