Ümit Koz'un yıldızlaştığı maçı, Hendekspor rahat kazandı!

TAKİP ET

NOT: Maçın teknik analizini haber videomuzda izleyebilirsiniz.

SOĞUK HAVADA İÇİMİZİ, ÜMİT KOZ ISITTI!

Hendekspor, Altınova Belediyespor engelini üç golle geçti. Ümit Koz'un yıldızlaştığı maçta, Hendekspor, Altınova Belediyespor karşısında zorlanmadan 3 puanın sahibi oldu.

Hendekspor, erteleme maçında aldığı galibiyetle puanını 12'ye çıkartarak, zirveye yaklaştı. Puan cetvelinde 12 puanla 5.sırada bulunan Hendekspor, galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Altınova Belediyespor karşısında çok gol kaçıran Hendekspor, kalesinde fazla tehlike yaşamadı. Rakibine önde baskı kurarak hataya zorlayan Hendekspor, maçın 6. dakikasında istediği golü Ümit Koz'la buldu. Ümit koz mükemmel bir vuruşla topu Altınova belediyespor ağlarına gönderdi. ( 1-0)

Hendekspor'un baskısına fazla dayanamayan Altınova Belediyespor kalesinde 2. golü gördü. Sahanın yıldızı Ümit Koz, kendisinin ve takımının 2. golünü Altınova filelerine gönderdi. Hendekspor, Ümit Koz'un attığı 2 güzel golle soyunma odasına (2-0) lık üstünlükle gitti. 

Maçın 2. yarısında futbol adına değişen bir şey olmadı. Altınova Belediyespor'un gücü Hendekspor'a yetmedi. Maçın 54. dakikasında Hendekspor Okan Demir'le farkı 3'e çıkardı. Ümit Koz'un pasıyla topu boş kaleye yollayan Okan Demir, sokru (3-0) yaptı. 

Hendekspor, erteleme maçında, yağan sağanak yağmura rağmen çok güzel oynadı. Hava çok soğuktu. Soğuğa rağmen Hendekspor'un cefakar taraftarı, Hendekspor'u yanlız bırakmadı. Ümit Koz, attığı 2 gol ve 1 asistle soğuk havada içimizi ısıtarak, maçın yıldızı oldu. Sahaya giren ve çıkan oyuncularımız, yağmura ve soğuk havaya rağmen, ellerinden geleni yaptı. Futbolcuları ve teknik kadroyu aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz.

Teknik Sorumlu Murat Balaban, her geçen gün takımı tanıyor ve elindeki futbolcu kadrosuna göre sistem oluşturuyor. Murat hoca, gün geçtikçe bu takıma daha iyi futbol oynatacaktır. Maç içnde yaptığı oyuncu değişiklikleri ve görev değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurdu ve 3 puan 3 golle geldi. Murat hoca ve ekibi güzel işler yapmaya devam ediyor.

NOT: Maçın teknik analizini haber videomuzda izleyebilirsiniz.

Hendekspor: 3

Altınova Belediyespor: 0

Hakemler: Sedef Altuntepe, Mustafa Pelit, Zafer Doğukan Asan

Hendekspor: Gökhan-Fikret-Kadir-Muhammet-Samet-Yunus Emre - (Mehmet Mert)-Bulut- Vural (Osman Can)-Rıdvan (Oğuzhan)- Okan (Mustafa)- Ümit (Celal Bayer)

Teknik Sorumlu: Murat Balaban

Altınova Belediyespor: İlyas- Salihcan - (Enes) - M.Alperen - Kerem Ali - Ö.Furkan -  M.Aydoğan - Barış (Mert) -  Hüseyin Can -  (Ahmet) - Selahattin - (Abdülsamet Çivelek) - Abdussamet - (Muhammed) - Mustafa

Teknik Sorumlu: Ozan Yörükçü

Goller: Dk 6-40 Ümit - Dk 54 Okan (Hendekspor)

 














bal ligi hendekspor Altınova Belediyespor erteleme maçı soğuk hava maçın yıldızı ümit koz murat balaban okan demir