TV264'TE HENDEK'TE YAŞANILAN SAĞLIK SORUNLARI KONUŞULDU

TAKİP ET

İlçelerde Gündem Programında; nöbetçi eczanelerde yaşanan ilaç sıkıntılarını, hastanedeki uzman doktor açığını, Ketem ve sağlık ocaklarında yaşanan sıkıntıları konuştuk.

TV264'TE HENDEK'TE YAŞANILAN SAĞLIK SORUNLARI KONUŞULDU

Her Salı günü TV264 ekranlarından yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, son günlerde Hendek'te yaşanılan sağlık sıkıntılarını konuştuk.

İlçelerde Gündem Programında; Nöbetçi Eczanelerde yaşanan ilaç sıkıntısını dile getirdik. Özellikle Nöbetçi Eczanelerde doktorların yazdığı reçetedeki ilaçların bulunamadığı ve hastaların zor durumda kaldığını, ayrıca nöbetçi eczanelerdeki ilaç kuruklarından bahsettik.

İlçelerde Gündem Programında; Hendek Devlet Hastanesindeki uzman doktor sıkıntısından bahsettik. Ayrıca hastanedeki efor ve EKG Cihazlarının Eğitim Araştırma Hastanesine verilmesini eleştirdik.

İlçelerde Gündem Programında, (KETEM)Kanser Erken Teşhis Eğitim Merkezinde yaşanan sıkıntıları anlattık. 

İlçelerde Gündem Programında, Sağlık ocaklarında yaşanan sıkıntıları dile getirdik ve Kent Konseyine seslendik. 

Kent Konseyi ne iş yapar?

Sağlık, eğitim, kültür, sanat, spor ve uyuşturucu ile mücadelede Kent Konseyi ortalıklarda görünmüyor. Kent Konseyi Hendek'te ne iş yapıyor?

Sakarya Hendek Sağlık Nöbetçi eczane ilaç sıkıntısı Hendek Devlet hastanesi Ketem Aile Sağlığı Merkezi doktor doktor açığı Kent konseyi efor cihazı ekg cihazı Tv264 İlçelerde Gündem