TV 264'te Hendek için neler konuştuk?

TAKİP ET

TV 264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğünün sınıf atlayarak, A Sınıfa yükseldiğinin müjdesini verdik.

TV 264'TE YAYINLANAN İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK'LE İLGİLİ NELER KONUŞULDU?
ÇAMLICA DOĞALGAZA KAVUŞTU!
TV 264'te her Salı günü aaat 15:00'de yayınlanan İlçelerde Gündem programında, Çamlıca'da doğalgaz çalışmalarının başladığını ve en kısa sürede Çamlıca mahallesine doğalgaz verileceğini konuştuk. Çamlıca mahallesinde yapılan doğalgaz çalışmaları için emeği geçenlere teşekkür ettik ve darısı Yeşilyurt mahallesinin başına dedik.
İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI...
Valilik uyarısıyla önlemlerini alan Hendek Belediyesi, uzak mahallelerde yolların kapanmasına izin vermedi. Uzak mahallelerde yapılan kart küreme çalışmalarında muhtarların belediyeye nasıl yardımcı olduğunu konuştuk. TV 264'ten Hendek'te kar ile ilgili bir sorun yaşanmadığını ve yolların açık kaldığını konuştuk.
HENDEK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SINIF ATLADI!
TV 264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğünün sınıf atlayarak, A Sınıfa yükseldiğinin müjdesini verdik. A Sınıfa yükselmenin avantajlarını anlattık. Sınıf yükselmesi sonucu Hendek'e 2. karakolun kurulacağını ve bunun için çalışmalar yapıldığını, büyük bir ihtimalle 2. karakolun Yenimahalle bölgesine kurulacağını söyledik. 2. karakolla birlikte personel ve araç sayısının artacağını, olaylara daha çabuk müdahale edileceğini ve asayiş olaylarının azalacağını konuştuk.
SAMİ BAĞDATLI ÖDÜLE DOYMUYOR!
TV 264'te Türk Kızılayı Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı'nın yaptığı hizmetler karşılığında almış olduğu madalya ve plaketi konuştuk.
Kızılay Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı'nın aldığı madalya ve plaket ödülünden ötürü duyduğumuz gururu konuştuk.
SEDAŞ İŞÇİLERİNİN SORUNLARI...
TV 264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, zor ve çetin kış şartlarında enerji hatlarının bakım onarım çalışmalarını yapan, SEDAŞ işçilerinin ücret sorunlarını konuştuk.
6356 sayılı kanunla "Grev yasağı" olan işkolunda çalışan SEDAŞ işçilerinin hak arama konusunda kol ve ayaklarının bağlı olduğunu konuştuk. Zor şartlarda çalışan işçilere, asgari ücret yevmiyesi üzerinden maaş verildiğini ve ülke ekonomisinin kötü şartları yüzünden maaşların eridiğini, geçim konusunda zorluk çektiklerini konuştuk. İşçilere bu zorluğu yaşatan işverenlerin işçiler karşısında nasıl dernekleştiklerini konuştuk. Özel sektörün hizmet konusunda devleti arattığını konuştuk.




 

sakarya hendek tv 264 ilçelerde gündem sedaş ilçe emniyet müdürlüğü il emniyet müdürlüğü sakarya valiliği büyükşehir belediye hendek belediyesi sakarya siyaset ekrem yüce turgut babaoğlu