Türkiye, Akovaspor Yattara Futbol Okulunu konuşuyor

TAKİP ET

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Yattara sayesinde Hendek'in reklamı ve tanıtımı yapılıyor.

HENDEK AKOVASPOR FOTOMAÇ'TA...

Akovaspor Yattara Futbol Okulu haberi, Türkiye'nin en önemli spor gazetesi olan Fotomaç'ta çıktı. Türkiye, bu haber sonrası Hendek Akovaspor'u konuşuyor.

Fotomaç'ta çıkan haberde; Trabzonspor'un efsane futbolcularından olan İbrahima Yattara, türkiye'de bir futbol okulu açacak. Gine'li yıldız, Hendek ilçesinin Akova mahallesinde, futbol kulu kurma çalışmalarına başladı. Tesisin lansman töreni düzenlendi. Okulun ana amacı, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve yetenekli futbolcuların yetiştirilmesi, diye yazıyor.

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Yattara sayesinde Hendek'in reklamı ve tanıtımı yapılıyor. Hendek'e çok faydalı olacak bu projede imzası ve emeği olanları Hendek Gerçek Haber Sitesi adına kutlarız. Hendek Akovaspor yönetimine bu önemli çalışma için, şehri yönetenlerin destek vermesi gerekir. Trabzonspor'un efsane futbolcusu Yattara, Hendek'in tanıtımında önemli rol üstlenebilir.

FOTOMAÇ'TA ÇIKAN HABER

 

.........

hendek akovaspor Trabzonspor efsane futbolcu yattara ibrahim yattara ibrahim yattara futbol okulu fotomaç gazetesi türkiye hendek gerçek haber proje tanıtım reklam