Türk Kızılayı Erkan Albayrakoğlu Butik Mağazası dualarla açıldı!

TAKİP ET

Kızılay çalışmalarında Hendek çok farklı. Tabii ki her ilçenin Erkan Albayrakoğlu abisi yok. Hayırsever iş insanı Erkan Albayrakoğlu'na ve belediye başkanı Turgut babaoğlu'na teşekkür ederim.

TÜRK KIZILAYI ERKAN ALBAYRAKOĞLU BUTİK MAĞAZASI DUALARLA AÇILDI!
Türk Kızılayı Erkan Albayrakoğlu Butik Mağazası, Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi adresinde hizmete açıldı. Butik mağaza açılışına yoğun katılım oldu.
Butik Mağaza açılışına; Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, ilçe Müftüsü Murteza Gür, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özgür, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Yazıcı Tunç, MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Yılmaz Gürbüz, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Zencir, Kızılay Genel Başkan Vekili Ercan Tan, Sakarya Kızılay Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Türk Kızılayı Akyazı Koordinatörü Mustafa Birincioğlu, Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı, 
Hayırsever iş insanı Erkan Albayrakoğlu, STK Temsilcileri, Kızılay Gönüllüleri ve hayırsever vatandaşlar katıldı.
SAMİ BAĞDATLI'DAN GÖZLÜK MÜJDESİ!
Açılış öncesi konuşma yapan Türk Kızılay Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı kısa bir konuşma yaparak, ihtiyaç sahiplerine gözlük müjdesi verdi.
Sami Bağdatlı konuşmasında; Bu yola çıkarken hayallerimiz vardı. Allah’ın izni ile bu hayallerimizi de bir bir Erkan Albayrakoğlu abimiz sayesinde hayata geçiriyoruz.  Kendisine teşekkür ediyorum. Allah sayılarını arttırsın. Buradan basın mensuplarının önünde bir müjde vereceğim. Gaziler Derneği Başkanımız Ferhat Albayrakoğlu’nun Gözlük Fabrikası sahipleri ile görüşmeleri sonucu gözlük fabrikası sahibi bağışçımız, Göz Doktorları tarafından yazılan numaralı gözlükleri burada bedava olarak ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Verdiğiniz desteklerden ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, dedi.
BAŞKAN ZAHİT TİRYAKİ KIZILAYI ANLATTI!
Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki konuşmasında; Bir yıl sonra bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım ve kızılay ailesi adına teşekkür ederim. Bir yıl önce burada güzel bir hizmet başlattık. Kızılaycılar bu yolda gönlünü vefasını cefasını sahaya sürerek, insanlara hizmet yapmak adına, mağdur, mazlum ve insan ızdırabının olduğu her yerde var olam çalışması yapıyor. Ancak bu hizmetleri yaparken yanlarında destek görmelidir. belediye başkanlarımız, siyasetçilerimiz, muhtarlarımız, hayırsever iş adamlarımız ve emekli maaşından 100 TL yardımda bulunnan emeklilerimiz, bize güç katıyor. Ben buradan aşevinin açılışına katkı veren Erkan Albayrakoğlu ve belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na şükranlarımı sunuyorum, dedi.
KIZILAY BAŞKAN VEKİLİ ERCAN TAN HENDEK'İN ERKAN ALBAYRAKOĞLU ABİSİ VAR!
Kızılay Genel Başkan Vekili Ercan Tan Butik mağazası açılışında kısa bir konuşma yaptı.  Kızılay Başkan Vekili Ercan Tan konuşmasında, Türk Kızılay'ı olarak 154 yıldır dünyanın her yerinde hizmet veriyoruz. Geçen yıl yurt içinde ve dışında 40 milyon insana Kızılay'ın eli değdi. Kızılay çalışmalarında Hendek çok farklı. Tabii ki her ilçenin Erkan Albayrakoğlu abisi yok. Hayırsever iş insanı Erkan Albayrakoğlu'na ve belediye başkanı Turgut babaoğlu'na teşekkür ederim. Ayrıca soğukta karda buraya toplanan kalabalığı biz genel merkez toplantılarında bulamıyoruz. herkese teşekkür ederim, dedi.
ERKAN ALBAYRAKOĞLU KISA KONUŞTU!
Hayırsever iş insanı Erkan Albayrakoğlu Butik mağaza açılışında esprili kısa bir konuşma yaptı. Erkan Albayrakoğlu ben kısa konuşacağım, açılışa hoş geldiniz. Alalh sizden razı olsun. Asıl konuşmayı belediye başkanımız Turgut Babaoğlu'yapacak, dedi. 
BAŞKAN BABAOĞLU, KARDEŞLİK, BİRLİK VE YARDIMLAŞMA MESAJI VERDİ!
Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmasında, Bugün burada birlikteliğin, kardeşliğin ve yardımlaşmanın ne demek olduğunu sizler sayesinde bir kez daha görüyoruz. Her siyasi partiden, her fikirden, her oluşumdan farklı yapılardan bir çok arkadaşımız ortak paydada buluşuyoruz. İnsan ve insanlık adına yapılacak yardımlarda bir arada olmayı ve beraber olmayı becerebiliyoruz. İlimizin ve ülkemizin en ihtiyaç duyduğu bir duygu. Aslında kutuplaşmadan, ayrıştırmadan bir arada olmayı becerebilmek. Butik mağazamızda giyime, kuşama ihtiyaç olmadığı bir ilçede Belediye Başkanlığı yapmak hedefim. Bunu da her kesimden insanlarımızla başaracağımıza inanıyorum. Emeği geçen hayırsever iş insanımız Erkan Albayrakoğlu’na, Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı’ya ve hayırsever tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
BUTİK MAĞAZANIN AÇILIŞ DUASINI MÜFTÜ MURTEZA GÜR YAPTI!
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mürteza Gür açılış duasını yaptı. Açılış duası sonrası kurdele kesimi yapıldı. Misafirler kurdele kesimi sonrası, butik mağazayı gezdiler. Daha sonra Türk Kızılayı Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevinde misafirlere yemek ikramı yapıldı.







































Sakarya hendek belediyesi hendek akyazı kızılay kızılay aşevi ercan tan zahit tiryaki turgut babaoğlu erkan albayrakoğlu ak parti chp mhp iyi parti yeniden refah partisi mhp kaçep