TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

TAKİP ET

“Sakın tarım ve hayvancılıktan ayrılmayın”

Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret Borsası’nda yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılık alanında girdi maliyetlerinden dolayı bazı sıkıntılar olsa da bu sektörlerden vazgeçmenin doğru olmadığını söyledi. TOBB Başkanı “Sakın sakın tarım ve hayvancılıktan ayrılmayın.” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu temmuz ayında faaliyete geçirilmesi planlanan Sakarya Ticaret Borsası Lisanslı Deposunun tarım sektöründe ürünlerin kaliteli ve daha geniş bir alan içerisinde depolanması açısından çok önemli bir yatırım olduğunu dile getirerek; “Borsanın bu projeyi bölge ekonomisine kazandırmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Başkan Adem Sarı ve Yönetimini yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Hasat döneminde gerçekleşecek olan Lisanslı Depo açılışında sizlerle birlikte olmak isterim.” ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu kanaat önderi olan oda ve borsaların her zaman bir adım takip eden değil, yönlendiren olması gerektiğini ifade ederek “Sakarya Ticaret Borsasının A kalite Akredite borsa olması sürekli gelişim ve kaliteli hizmet sunması açısından önemlidir. Yönetim Kurulu Başkanımız Âdem Bey’in heyecanını ve vizyon projelerini her fırsatta dile getiriyorum. Ticaret Borsaları Konseyinde Konsey Başkan Yardımcısı sıfatıyla sunduğu öneri ve projeler önemli bir vizyon gerektiriyor. Başkanımız üyelerinin sorunlarını her platformda dile getiriyor. Azmini ve ufkun ötesini gören vizyonunu takdir ediyorum” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu borsada ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımız her platformda bizleri dinleyip projelerimize destek veriyor. Destekleri için başkanımıza minnettarız. Lisanslı Depo açılışımızda başkanımızı yanımızda görmekten ve borsamızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.

sakarya sakarya büyükşehir belediyesi tobb başkanı rıfat hisarcıklıoğlu stb adem sarı