TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINDA CANLI SORDU, BABAOĞLU YANITLADI!

TAKİP ET

Hamit Canlı: Fen lisesi tercih listelerinde yerini alarak, öğrenci almaya başladı. Fen Lisesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum...

GRUP SÖZCÜSÜ CANLI'DAN FEN LİSESİ TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, Başkan Babaoğlu'na sorular sordu. Hamit Canlı soruları sormadan önce, "Sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz, Allah beterinden korusun. Fen lisesi tercih listelerinde yerini alarak, öğrenci almaya başladı. Fen Lisesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştuktan sonra sorular sordu.

HAMİT CANLI'NIN BAŞKAN BABAOĞLUNA SORDUĞU SORULAR:

- Selman Dede Mesire Alanında bulunan hayvanat bahçesiyle ilgili bir çalışmanız olacak mı? Yeni hayvanat bahçesini nerede yapmayı düşünüyorsunuz?

- Uludere Çayı'nın bazı bölgelerinde aydınlatmalar yetersiz. Vatandaşlardan bu konuyla ilgili şikayetler alıyoruz. Uludere Çayı'nın etrafında çöp kovaları yok. Belli aralıklarla çöp kovaları koyulmalıdır, diye düşünüyorum. bu konuyla ilgili çalışmanız olacak mı?

- Rasimpaşa mahallemizde bulunan terminali aktif hale getirecek misiniz?

- Emeklilerle ilgili sanırım bir noktaya gelinmiş. Bu konuda bir açıklama yapar mısınız?

- Hendek Atatürk Stadyumunda ki çimler kurumaya başlamış. Bu konuyla ilgili çalışma yapılacak mı?

- Stadyum caddesinde çok güzel asfaltlama çalışması yapıldı. Bu çalışma için Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem Yüce ve Hendek Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bu caddedeki kaldırımlar yakışmıyor. Kaldırımlarla ilgili çalışma yapacak mısınız?

- Kapalı pazaryerinin vergi dairesine bakan kapısı arızalı. İnsanlar pazara giriş çıkışı eğilerek yapıyor. bunla ilgili son durum  nedir?

BAŞKAN BABAOĞLU HAMİT CANLI'NIN SORULARINA CEVAP VERDİ.

- Başkan Babaoğlu: "Selman Dede mesire alanı içerisinde hayvanların bulunduğu alan hiçbir zaman Hayvanat Bahçesi olmadı. Bizim dönemimizde sürekli bu alan şikayet edildi. Şartları ve izni ile alakalı sürekli problem yaşadık. Zemini ve şartları uygun olmadığı için yerini değiştirme gibi bir kararımız var. Yeni dönemimizde bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz ve yerinide bulduk.” dedi.

- Uludere Çayının devam eden 3. Etap Rekreasyon çalışmasıyla ilgili gelen soruya ise “ DSİ ile birlikte ihalesi yapılarak çalışmalarımıza kaldığımız noktadan çağlayan mahallesine kadar aynı şekilde devam edeceğiz. Bu meclisimizin başarısıdır. Aydınlatma ve çöp kovalarıyla ilgili sorunlarıda çözeceğiz.” dedi.

- Başkan Babaoğlu eski terminal binasının durumuyla alakalı olarak ise “ Bölgeye hareket ve değer katacak bir proje için istişarelerimiz devam ediyor. Sadece binayı hareketlendirmek istemiyoruz. Acele karar vermeden düzgün hizmet verecek bir alan oluşturacağız” dedi.

- Emekli olan çalışanların tazminatlarıyla alakalı olarak ise “ Bir kısmını ödedik bir kısmını ise en geç Salı gününe kadar kendi imkanlarımızla ödemeyi planlıyoruz. Maalesef İller Bankasından bu konuda destek alamadık” diye konuştu.

- Atatürk Stadyumunun sararan çimleriyle ilgili, gençlik ve spor il müdürlüğü ile temasa geçildi. En kısa sürede sorun çözülecektir.

- “ Halk Bankası ile dolmuş duraklarının olduğu kısımlarda göbek ve servis yolu oluşturma gibi yakın zamanda gerçekleştireceğimiz projemiz var. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon halindeyiz. Kendiler projemizi sunduk cevap bekliyoruz. Çarşı ve Stadyum trafiği bu proje sayesinde daha konforlu bir hale gelecek” dedi.

- Kapalı pazaryerinin bozuk olan kapısı tamir edilerek, sorun halledildi.

 

 

 

 

 

 

hendek belediye meclis toplantısı temmuz ayı meclis toplantısı ak parti başkan turgut babaoğlu hamit canlı selman dede atatürk stadyumu uludere çayı fen lisesi