Tarımda artezyen kuyuları sözü...

TAKİP ET

Söz verilip de yapılmayan projeler yazı dizimizde, eski başkan İrfan Püsküllü ve Başkan Turgut Babaoğlu'nun söz verip de yapılmayan projelerinden de bahsedeceğiz. Eski başkan Ali İnci'den başladığımız söz verilip de yapılmayan projeler, yazısı devam ediyor. 

Ali İnci’nin tarım sözü katalogda kaldı  
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip de yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Yazdıklarımızdan rahatsız olanlar var. Kim rahatsız olursa olsun, söz verilipde yapılmayan projeleri yazmaya devam edeceğim.
Eski Başkan Ali İnci’nin söz verip yapmadığı, Hendek’in unuttuğu projeleri herkese hatırlatmaya devam ediyoruz. Bugün çiftçiye verilen ama tutulmayan bir sözü tozlu raflardan indirdik. 
Tarımda artezyen kuyuları projesi sözü verenAli İnci yaptığı reklamlarda “2023 vizyonu ve gelecekler nesiller sloganı ile tüm yatırımları yapılandırmış belediyemiz, Hendek şehrimizde Türkiye ve Dünya çapında adından söz ettirmiş projelerini hayata geçirmiştir. Şüphesiz insan ihtiyaçları toplumsal gelişmelerle birlikte değişim göstermektedir. Devletin başlıca görevi değişen insan ihtiyaçlarına yönelik yeni politikalar geliştirmek ve çözümler üretmektir. Tarım bir ülkenin yarınları için en önemli faaliyet alanlarından  biridir. Bu sebeple ova köylerinde yer altı su kaynakları tespit edilerek tarımda kullanılmak üzere artezyen kuyuları açılacaktır. Artezyen kuyularını halkımızın hizmetine açacak olmaktan dolayı gururluyuz” Yazıyordu..
Artezyan kuyuları sözü hava da kalan, unutulan sözler arasında yerini alırken, tarımda verilen tek vaadin yerine getirilmemesi dikkat çekti. 
ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPAMADIĞI PROJELER
- BELEDİYE SARAYI
- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
- HAVAALANI PROJESİ
- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
- TELEFERİK PROJESİ
- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI

sakarya hendek hendek belediyesi tarım artezyen kuyu sulama çiftçi ali inci irfan püsküllü turgut babaoğlu