Talip Hoca: Gerekli dersleri çıkardık...

TAKİP ET

Maçtan önce geliyorsun hocam bir ihtiyacın var mı? diye soruyorsun. Maç esnasında benim topçum Burak Balcı'ya yumruk sallıyorsun. Sonrada maç bitince elimi sıkmak istiyorsun. Ben senin elini sıkmam. Yayın yapan yayın kuruluşlarına, medya mensuplarına saldırdılar. Ben doğuda 3-4 yıl top oynadım. Böyle  çirkinlik görmedim.

TALİP HOCA: GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARDIK...
Hendekspor Teknik Direktörü Talip Toprak'la Hopaspor maçı sonrası röportaj yaptık. Talip hoca oynanan kötü futbol ile ilgili düşüncelerini söyledi. Talip Hoca, "Bu maçtan gerekli dersleri çıkardık. İlk 15 dakikadaki kötü futbolu çözeceğiz, dedi.

Talip hoca konuşmasında "Maça kötü başladık. İlk 15 dakika bizim için kötü geçti. Biz ilk 15 dakika çok kötü oynadık. mazeretimizi kabul ediyoruz, ama görünmez hakem hataları vardı. Buna rağmen 2-0 sonrası oyunda dengeyi kurduk ve penaltı kazandık. üstünlüğü elimize aldık, fakat bu seferde kırmızı kart dengemizi bozdu. Hakemler takdir haklarını onlardan yana kullandı. Emrahın formasını sırtından çıkardılar, fakat hakem devam dedi. Bana göre yediğimiz 2. golde ofsayt var. Birde ismail hocaya parantez açmak istiyorum. Sen Sakarya'nın ekmeğini yemişsin. Maçtan önce geliyorsun hocam bir ihtiyacın var mı? diye soruyorsun. Maç esnasında benim topçum Burak Balcı'ya yumruk sallıyorsun. Sonrada maç bitince elimi sıkmak istiyorsun. Ben senin elini sıkmam. Yayın yapan yayın kuruluşlarına, medya mensuplarına saldırdılar. Ben doğuda 3-4 yıl top oynadım. Böyle  çirkinlik görmedim. Maçtan önce yemek verildi, dostluk gösterisi yapıldı, fakat maç sırasında çirkinleştiler. Üç puan için bu kadar çirkinleşilmez. Berkay ve Yavuzhan'ın eksikliğini hissettik, fakat kişilere bağlamamalıyız. Maçın Atmosferide sonucu etkiledi. Benim çözmem geren ilk 15 dakikada oynadığımız kötü futbol. Biz bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız. Bir daha Hendekspor bu şekilde rakiplerine yakalanmayacak." Dedi.

artvin hopaspor sakarya hendekspor hendek 3. lig 1.grup tff nihat özdemir talip toprak i̇smail cem cambaz