Talip hoca böyle istedi...

TAKİP ET

OYNANAN KÖTÜ FUTBOL HENDEKSPOR'A YAKIŞMADI!

Hendekspor, Kahta 02 SK maçına farklı kazandığı Sancaktepespor maçı kadrosundan yaptığı 3 değişiklikle çıktı.
Antrenör Talip Toprak sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyen, kaptan Muharrem Efe, stoper Burak Altındaş ve santrofor Haluk Türkeri'yi Kahta'da sahaya sürdü.
Takım olarak kötü futbol oynayan Hendekspor'da kaptan Muharrem Efe ve Haluk Türkeri'nin etkisiz futbolu ve stoper Burak Altındaşın hataları Kahtaspor'un galibiyetinde etkili oldu. 
Takımdaki sakatlıklar yüzünden kulübedeki gücü düşen Hendekspor'da gözler Emrah Turan'ı aradı. Emrah Turan'ı gönderenler bugünleri düşünmediler mi?
Talip Hoca ve ekibi şapkalarını önlerine koyup, biz nerede hata yapıyoruz, diye düşünmeliler.

MAÇTAN DAKİKALAR...

DK 4... Enes Tok uzaktan Kahta kalesini yokladı. Top az farkla auta gitti.
DK 9... Maçın ilk kornerini Kahtaspor kullandı. Kullanılan kornerde müsait durumda kafayı vuramadılar ve top auta çıktı.
DK 20... Maçın en etkili gol pozisyonunu Kahtaspor yarattı. Kullanılan korner atışında Erkan nazlı'nın kafası üst direğe çarparak, auta gitti.
DK 26... Cezasahası içinde topla buluşan Haluk Türkeri sert vurdu. kaleci topu kornere çeldi.
DK 32... Hendekspor Kahta kalesinde gol ararken, kontra atağa yakalandı. Golde ters kademe yapmaya çalışan İskender Can'ın hatası büyüktü. Kahtaspor bu hatayı affetmedi ve Barış rahat bir şekilde boş kaleye topu gönderdi. (1-0)
DK 39... Enes Tok'a faul yapıldı. Topun başına geçen Enes, topu Kahta filelerine gönderdi. (1-1)
DK 50... Kahtaspor etkili geldi. ceza sahası içinde Kaleci Bülent'le karşı karşıya kalan Mehmet sert vurdu. Kaleci Bülent topu kornere çeldi.
DK 68... İskender topu etkili taşıdı. Kahta defansı topu kornere attı. 
DK 71... Burak Altındaş ve Burak Balcının ortaklaşa hataları Kahtasporun golünü hazırladı. Stoper Burak Altındaş, müsait olmasına rağmen kafayla topu uzaklaştıramadı. Top Burak Balcı'nın önüne düştü. Balcı ıskalayınca Barış, takımının ve kendisinin 2. golünü attı. (2-1)
Dakika 78'de oyundan Muharrem Efe çıktı, yerine Yavuzhan Keleş girdi. Talip hoca kaptan Muharrem'in sahada hiç bir şey yapmadan gezinmesine 78 dakika dayanabildi. Yavuzhan'ın girmesi sonucu değiştirmedi ve Hendekspor Kahta 02 SK 2-1 mağlup oldu.
Kahta 02: 2
Hendekspor: 1
Stad: Kahta
Hakemler: Hakan Basık, Nurettin Taşkesin, Cengizhan Öztürk 
Kahta 02: Onur, Gürkan(Tunahan), Osman, İsmail, İdris, Erkan, Emre(Volkan), Ö. Faruk, Mehmet, Mehmet Doğan(Muhammet), Barış(Şiyar)
Teknik Direktör: Ali Rıza Bayraktar 
Hendekspor: Bülent, Hakkı, Muharrem(Yavuzhan), Mustafa, Haluk(Mustafa Salış), Yavuz, Burak, İlkay, Enes, İskender, Burak Balcı 
Teknik Direktör: Talip Toprak 
Goller: Dk. 37, 71 Barış (Kahta 02), Dk 37 Enes Tok (Hendekspor)

hendekspor kahta 02 3.lig 1. grup puan durumu fikstür