SUBÜ HENDEK'TEN SARI ÖKÜZÜ İSTİYOR!

TAKİP ET

SUBÜ Hendek'ten Sarı Öküzü istiyor. Şehrin ekonomisini ve esnaflarımızı düşünerek, gelin Sarı Öküzü vermeyelim. Bunun için mücadele edelim, yoksa yarın çok geç olur!

İNŞAAT BÖLÜMÜ KORUCUK'A TAŞINIYOR

Hendek MYO bünyesinde bulunan İnşaat bölümünü Sakarya'ya taşıma çalışmalarının sonuçlandığı bilgisine ulaştık.

SUBÜ Yönetim kurulu Toplantısı sonucunda, Hendek MYO İNŞAAT bölümü Korucuk'a taşınıyor. Hendek'e geldiği günden beri, Üniversitenin taşınma dedikoduları ve taşıma çalışmaları bitmedi. 

Hendek şehrinin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olan güruhlar, üniversitenin taşınması için yıllardır yaptıkları çalışmaların, meyvelerini alıyor. 

Bu güruhlar SUBÜ'nün aldığı taşıma kararı sonrası göbek atarlar!

Hendek'te kına satışı patlar. Bu güruhlar, bir yerlerine bolca kına yakar! 

Hendek şehri üniversite şehri olma yolunda çok mücadele verdi. MYO ve Eğitim Fakültesini Hendek'e kazandırmak kolay olmadı. O zaman bu şehirden MYO'nu koparmak da kolay olmamalı!

Hendek, üniversite konusunda bütün dinamikleriyle birlik olmalıdır!

Cumhur İttifakı, Millet İttifakı, STK'lar ve şehrin kanaat önderleri kenetlenmelidir!

Hendek MYO İnşaat bölümünün Hendek'ten gitmesi, başta siyasetçiler olmak üzere,  kaymakam, belediye başkanı ve STK'ların ayıbı olur!

Sarı öküz hikayesi toplumda sıkça anlatılır!

SUBÜ Hendek'ten Sarı Öküzü istiyor!

Şehrin ekoomisini ve esnaflarımızı düşünerek, gelin Sarı Öküzü vermeyelim!

Bunun için mücadele edelim, yoksa yarın çok geç olur!

Seçimlere yakın SUBÜ'nün aldığı bu karar, Hendek siyasetinde deprem etkizi yapar.  Bütün siyasetçiler bu enkazın altında kalır!!!

Sakarya Hendek Üniversite Meslek yüksek okulu SUBÜ Sakarya uygulamalı bilimler üniverssitesi sakarya üniversitesi rektör Subü rektörü Cumhur İttifakı Millet ittifakı Ak Parti Mhp Chp İyi Parti