SON SÖZÜ CELİL SÖYLEDİ...

TAKİP ET

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvasında Arena Halı Saha ile Şenol İletişim maçı nefesleri kesti.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ...
Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvasında Arena Halı Saha ile Şenol İletişim maçı nefesleri kesti.
İlk yarısı büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada futbolseverler her iki takımın etkili oyunu ile futbol seyri yüksek bir karşılaşma izlerken, karşılamanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.
SON SÖZÜ CELİL SÖYLEDİ...
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da galibiyet parolası ile başlarken karşılıklı ataklar ve tartışmalı pozisyonların yer aldığı karşılaşmanın 40. Dakikasında atak geliştiren Şenol İletişim Celil’in golü ile 1-0 öne geçen taraf oldu.
Son dakikaları büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada her iki takım da gol pozisyonlarını değerlendiremezken karşılaşmanın son dakikalarında Şenol İletişim’den Burak karşılaşmanın Hakemi tarafından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Son dakikalarda 1 kişi eksik oynayan Şenol İletişim karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.
Hakem: Ömer Acar
Saha: Hendek Orman İşletme
Arena Halı Saha: 0 Şenol İletişim: 1 Arena Halı Saha: Sedat, Ferdi, Serkan, Erhan, Yılmaz, Muharrem, Hayati, Doğan, Erkan, Fatih, Kemal, Fatih Enes. 
Teknik Direktör: Osman Yazıcı
Şenol İletişim: Eşref, Yasin, Celil, Kemal, İlkay, Oğuz, Burak, Mesut, Tamer, Rıza.
Teknik Direktör: Emre Yılmaz
Goller: Dk 40 Celil (Şenol İletişim)
Kırmızı Kart: Burak (Şenol İletişim)

 



Sakarya hendek ilçe kaymakamlık hendek belediyesi ilçe spor müdürlüğü kaymakamlık turnuvası orman işletme Numan Cengiz iletişim halı saha