ŞOFÖR ESNAFINDAN SEÇİM AYARI! HASAN AYAR GÜVEN TAZELEDİ!

TAKİP ET

Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Hasan Ayar güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

HASAN AYAR GÜVEN TAZELEDİ

S.S 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Kongresi, Kooperatif binasında yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Hasan Ayar güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Hasan Ayar'ın listesine, Hendek Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Güreli ve Mustafa Karagüzel de girdi. Ayhan Güreli ve Mustafa Karagüzel, yaptıkları çalışmalarla kooperatif üyelerine yardımcı oluyor.

Tek listeyle yapılan kongreye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, MHP Sakarya Milletvekili Adayı Yaşar Aygüneş, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Kooperatif Başkanları, Muhtarlar ve Kooperatif üyeleri katıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU, HASAN ALİŞAN VE ALİ İNCİ SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTI

Kongre öncesi söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci yaptığı konuşma ile şoför esnafından destek istedi. Ali İnci yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı döneminde Hendek'te yaptığı hizmetleri anlattı.

Kongrenin son bölümünde söz alan Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve SESOB Başkanı Hasan Alişan kısa bir selamlama konuşması yaparak, kongreniz hayırlı olsun dedi.

YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Kongre sonu kısa bir konuşma yapan 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar “ Üyelerimiz bizi dört dönemdir seçiyor. Seçildiğim için mutluyum. Bu görevi bize layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Üyelerimizle birlikte kooperatifi bugünlere getirdik. Kooperatifimizin üyeleriyle gurur duyuyorum. Kooperatifimiz üyelerine yakışacak Başkanlık yapmak için bugün arkadaşlarımızdan izin aldık. Bu zamana kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Kongremize katılan tüm misafirlere ve üyelerimize teşekkür ederim." dedi.

Kongrenin gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Divan başkanlığına tek liste sunuldu. Yapılan seçimde üyelerin desteğini alan Hasan Ayar, tekrar başkanlığa seçildi. 

HASAN AYAR'IN YÖNETİM LİSTESİ

BAŞKAN: HASAN AYAR

COŞKUN KÜÇÜK

ALİ DER

AYHAN GÜRELİ

MUSTAFA KARAGÜZEL

MUSTAFA KARAASLAN

SERKAN EŞME

DENETİM KURULU:

OSMAN İLYAS

MEHMET KARADENİZ

 


























sakarya hendek belediye hendek belediyesi kamyoncu esnafı kooperatif seçim sesob başkan demirel hasan alişan turgut babaoğlu hasan ayar