Silah videosu Öğretmen Ali İnci'ye yakışmadı!

TAKİP ET

Eski vekil Ali İnci Çiğdem Yaylasında tabancayla yaptığı atış taliminin videosunu çektirerek, sosyal medyadan yayınlatıyor. Videonun paylaşılması konusuna gelince, silahı atan emekli öğretmen, videoyu paylaşan eski öğretmen. Öğretmenler bu şekilde davranırsa vatandaşlar her şeyi yapar. 

TÜRKİYE'DE SİLAHA HAYIR KAMPANYASI...

İnsanlarımız düğünlerde, bayramlarda veya herhangi bir maç sonrasında havaya kutlama ateşi açıyor. Atılan silahlardan çıkan serseri kurşunlar yüzünden masum insanlar, çocuklar ya ölüyor ya da yaralanıyor. Artık insanlarımızın canı yanmasın, anaların gözünden yaş akmasın diye Türkiye genelinde "Silaha Hayır" kampanyaları başlatıldı. Hatta çocuklarımız silaha özenmesinler, diye oyuncak dükkanlarında silah reyonları kaldırıldı. 

ALİ İNCİ'DEN SİLAHA EVET KAMPANYASI

Sosyal medya aracılığıyla Türkiye genelinde "Silaha Hayır" Kampanyaları düzenlendi. Türkiye'de bunlar olurken, bizim şehrimizde neredeyse "Silaha Evet" Kampanyası başlatılacak. Bu kampanyanın öncülüğünü de 25. Dönem Sakarya milletvekili Ali İnci yapıyor.

Eski vekil Ali İnci Çiğdem Yaylasında tabancayla yaptığı atış taliminin videosunu çektirerek, sosyal medyadan yayınlatıyor. Videoyu izleyenler, her fırsatta eğitimci olduğunu söyleyen Ali İnci'ye bu video paylaşımının yakışmadığını söylüyor. Gençlerimizi silaha özendirecek bu tür davranışlar, şehrimizdeki şiddet olaylarını arttırır. Videonun paylaşılması konusuna gelince, silahı atan emekli öğretmen, videoyu paylaşan eski öğretmen. Öğretmenler bu şekilde davranırsa vatandaş ne yapmaz? 

VATANDAŞA KESİLEN CEZA, ALİ İNCİYE KESİLECEK Mİ?

Silah talimi videosundan hareketle, yaylalarda silah atılmasın diye sıkı önlemler alan Hendek ilçe jandarma komutanlığı ve savcılık makamının soruşturma başlatıp başlatmayacağı merak ediliyor. Sosyal medya üzerinden işlenen suçlarla ilgili paylaşılan videolar yüzünden vatandaşlara cezalar kesildi. Çiğdem yaylasında atış talimi yapan Ali İnci'ye ceza kesilecek mi? Bu sorunun cevabını Ali İnci'nin atış talimi videosunu seyreden vatandaşlar merak ediyor.



Sakarya Hendek Çiğdem yaylası silaha hayır Ali İnci Sakarya il jandarma Hendek ilçe jandarma silah talimi