ŞEYTANIN BACAĞINI MURAT HOCAYLA KIRDIK!

TAKİP ET

Bugünkü maç sonrası keşke, Murat Balaban'la lige başlasaydık, dedik...

HENDEKSPOR, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI!

Yaptığı flaş transferlerle BAL Ligine şampiyonluk parolasıyla başlayan Hendekspor, galibiyet özlemine, Bigaspor karşısında son verdi.

Hendekspor, seyircisiyle buluştuğu ilk maçta, Bigaspor'u farklı skorla (4-1) yenerek, 5 puanla puan cetvelinde 7. sıraya yükseldi. Hendekspor aldığı galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştı. 

Hendekspor, bireysel hatalar dışında maçın genelinde Bigaspor karşısında üstün bir futbol oynadı. Oynanan üstün futbolun meyvesi, 7. dakikada Mehmet Mert Özkaptan'ın golüyle geldi. Gol sonrası, Bursa deplasmanında sakatlanan Tunahan Öztürk'ün 20  nolu formasının gösterilmesi, tribünlerde duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Maçın 19. dakikasında konuk Bigaspor, penaltı kazandı. Topun başına geçen Arif, skoru 1-1 yaptı.

Beraberlik golünü bulan Bigaspor, Hendekspor'dan 1 puan almanın planlarını yapmaya başladı ve defansa çekilerek, "Çanakkale geçilmez!" taktiğiyle oynamaya başladı. Hendekspor, galibiyet golünü bulmak için Bigaspor kalesine, sağdan, soldan ve ortadan yüklenmeye başladı. Hendekspor yüklendikçe, Bigaspor defansı panik yapmaya başladı. Hendekspor forveti adeta gol kaçırma yarışına girdi. Pozisyonları harcayan Ümit Koz, maçın 38. dakikasında Bigaspor kalesine füze gibi şut gönderdi. Top üst direğe çarparak, auta gitti.

Maçın 44. dakikasında ileriye çıkan Muhammed'in Bigaspor cezasahası içine gönderdiği topla buluşan Ümiz Koz, topu düzeltip düzgün bir vuruşla Bigaspor filelerine gönderdi.  Maçın İlk yarısı Hendekspor'un üstünlüğüyle (2-1) bitti.

2. yarıda rakibine göre üstün oynayan Hendekspor, maçın 73. dakikada  Okan ile üçüncü golü buldu ve rahatladı. Maçın uzatma dakikalarında Bigaspor defansı, Kadir'in baskısıyla topu kendi kalesine attı ve skor 4-1 oldu.

HENDEKSPOR FORMASINI GİYMEK, HERKESE NASİP OLMAZ!

Maçın 49. dakikasında sahada Hendekspor'a yakışmayan olaylar ceryan etti. Yunus Emre, skor 2-1 iken topu rakibe kaptırdı. Kaptırılan top, neredeyse Hendekspor filelerine gidiyordu. Bu sefer şans bizden yanaydı ve top az farkla direğinin üstünden auta gitti. Pozisyon sonrası Muhammed, Yunus Emre'ye sert uyarı yaptı. Yunus Emre ve Muhammed, birbirinin üzerine doğru yürüdü. Bu görüntü, Hendekspor futbolcularına yakışmıyor. Futbolcu kardeşlerimiz giydikleri formanın kıymetini bilsinler, çünkü o formayı giymek her futbolcuya nasip olmaz.

ÜMİT KOZ, SEN GOL ATMAYA BAK!

Bir sözümde Ümit Koz'a olacak. Çok yeteneklisin, fakat aynı zamanda çok bencilsin. Bugün ezdiğin topları, arkadaşlarına pas olarak atsaydın maç, ilk yarı biterdi. 

Ümit Koz'a bir uyarımda, seyirciyle oynamasın. Tribüne dönüpde laf söylemesin. Tribüne vereceğin en güzel cevap, atacağın gollerdir. Sen gol atmana bak!

KEŞKE LİGE MURAT BALABAN'LA BAŞLASAYDIK!

Murat Balaban bugün oyuna yaptığı müdahalelerle ve oyuncu değişiklikleriyle, güven verdi. Bugün saha kenarında, ne yaptığını bilen, oyunu okuyup yerinde müdahaleler yapan bir teknik sorumlu vardı. Bugünkü maç sonrası keşke, Murat Balaban'la lige başlasaydık, dedik. 

Hendekspor: 4

Bigaspor: 1

HENDEKSPOR: Gökhan, Fikret, Kadir, Muhammet Can, Gürkan(Samet), Y.Emre(Rıdvan), Maksut(Barın), Furkan(Mustafa), Okan(Oğuzhan), Ümit

Teknik Sorumlu: Murat Balaban

BİGASPOR: Ersin, Oğuzhan(Adem), Saffet, Alperen, Volkan, Dursun, İsmail(Berke), Furkan(Kubilay), Emircan, Arif, Baran

Teknik Sorumlu: İbrahim Küçük

Goller: Dk. 6 Mert, Dk.44 Ümit, Dk. 72 Okan, Dk.90+4 (Kendi Kalesine)( Hendekspor), Dk.20 (Pen) Arif(Bigaspor)

hendekspor bigaspor bal ligi şeytanın bacağını kırdık murat balaban çanakkale geçilmez bursa deplasmanı zirve penaltı