SAVAŞ DEMİREL: DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN!

TAKİP ET

Mahmutbey Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için, onayınıza ve oyunuza talibim. Destek sizden, hizmet bizden!

SAVAŞ DEMİREL, MAHMUTBEY MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI OLDU!

Mahmutbey Mahallesini daha yaşanabilir bir hale getirmekiçin muhtar adayı olan Savaş Demirel, muhtar adaylığını duyurdu.

Mahmutbey Mahallesini daha yaşanabilir bir mahalle haline kavuşturmak istediğini belirten Muhtar Adayı Savaş Demirel bir açıklama yaptı. Savaş Demirel yaptığı açıklamada;

Saygıdeğer Mahmutbey Mahallesi sakinleri!

Mahmutbey mahallemizi daha da güzelleştirmek için, muhtar adayı oldum. Şehrimizin merkezinde olan Mahmutbey Mahallemizin sorunlarını çözmek, bozuk olan yollarımızı, kaldırımlarımızı yapmak, çocuklarımıza daha modern parklar inşa etmek ve sizlerle tek yürek olup, mahallemizi birlikte yönetmek için,için aday oldum. Mahmutbey Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için, onayınıza ve oyunuza talibim. Destek sizden, hizmet bizden" dedi.

hendek mahmutbey mahallesi muhtar adayı savaş demirel yol kaldırım park tek yürek yaşanabilir yer şehir merkezi gündem güncel son haber hendekgerçekhaber