Sanatçı ve Gazeteci Sevgi Işıklar Çocuklar için Destek Arayışında

TAKİP ET

Sevgi Işıklar, çocuklarımızın eğitimli olabilmesi için öncelikle annelerin eğitimli ve bilinçli olması gerekmektedir. Bu amaçla ben örnek olması için kendi mahallem olan 62 evlere bir sokak kütüphanesi kuracağım' Dedi.

Sanatçı ve Gazeteci Sevgi Işıklar Çocuklar için Destek Arayışında

Şair Yazar Ressam Gazeteci ve Tv Programcısı Sevgi Işıklar, ilçemizde yoksul anneler ve çocukların faydalanabileceği sokak kütüphaneleri ve Kültür ve Sanat Evi’nin kurulabilmesi gibi konularla ilgili Hendek Gerçek Haber'i ziyaret etti.

İlçemizde özellikle madde bağımlılığında ki artışa işaret eden Şair Yazar Sevgi Işıklar, “Çocuklarımızın eğitimli olabilmesi için öncelikle annelerin eğitimli ve bilinçli olması gerekmektedir. Bu amaçla ben örnek olması için kendi mahallem olan 62 evlere bir sokak kütüphanesi kuracağım” Dedi.

Şair Yazar Sevgi Işıklar sözlerine “ Çocuklarımızı sokaklardan kurtarabilmek ve zararlı alışkanlıklardan korumak içinde bir Kültür Sanat Evi kurulması gerekmektedir.” Şeklinde devam etti.

Aynı zamanda gazetecide olan Sevgi Işıklar, Hendek Gerçek Haber'den bu proje için, destek istedi. Bizde kendilerine sokak kütüphanesi projesi için destek vereceğimizi söyledik.

Sakarya Hendek Kültür Sanat şair yazar ressam gazeteci sokak kütüphanesi projesi Hendek Gerçek Haber