Sana taş atana, ekmek at!

TAKİP ET

Başkan Babaoğlu, yıkım kararı alınan eski Devlet Hastanesi binasında görev yapan aile hekimlerine, belediyenin yeni yaptığı HAKOM binasını tahsis etti.

MUHTARLAR TOPLANTISINDA, BAŞKAN BABAOĞLU'NUN SÖZLERİ...
Hendekli Muhtarlar 1 Şubat Salı günü mahallelerinde yaşadıkları sorunları anlatmak için, kaymakam, belediye başkanı ve kurum amirleriyle toplantı yaptı.
Muhtarlar, yapılan toplantıda, gece ve hafta sonu ölümlerde defin ile ilgili nöbetçi Aile hekimleriyle sıkıntılar yaşadıklarını söylediler.  
Başkan Babaoğlu;  “Muhtarlarımızla özellikle gece ve hafta sonu ölümlerde, bu sorunu hep beraber yaşıyoruz. Ulaşamadıkları noktada temas kuruyoruz, bir şekilde çözüyoruz. Daha şimdiye kadar İlçe Sağlık Müdürüne ulaşıp da çözemediğimiz bir konu olmadı. İl Müdürümüzle görüştüm. Kısa zamanda bu sorunun çözüleceğine  inanıyoruz” Diye konuştu ve konuşmasının sonunda; gerekirse Emniyet Müdürümüzle alıp getiririz ve sorunu çözeriz.” Diye ortamı yumuşatmak adına latife kokan cümleyle sözünü bitirdi.
AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ, BAŞKAN BABAOĞLU'NA DEĞNEK GÖSTERDİ!
Aile Hekimlerinin üye olduğu dernek, başkan Babaoğlu'nun yaptığı konuşmaya cevap olarak basın açıklaması yaptı. Aile Hekimleri Derneği yaptığı basın açıklamasında; “Köpeksiz köyde, değnek sallamak” Başlığını kullandı.
Basın açıklamasında kullanılan dil, saldırgan ve yıkıcı bir dil!
Sana taş atana, ekmek at!!!
Bu açıklamanın üzerinden 45 gün geçti!
Başkan Babaoğlu, yıkım kararı alınan eski Devlet Hastanesi binasında görev yapan aile hekimlerine, belediyenin yeni yaptığı HAKOM binasını tahsis etti.
Başkan Babaoğlu'nun bu davranışını, "Sana taş atana, ekmek at!" Atasözü çok güzel anlatıyor...

hendek hendek belediyesi hakom binası ilçe sağlık müdürlüğü aile hekimleri aile hekimleri derneği turgut babaoğlu hastane