Şampiyonları buluşturan iftar!

TAKİP ET

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetimi, Sporcular, Daire Müdürleri ile Sakarya ve Hendek'li Basın mensuplarının katıldığı iftar programı HGM Spor Kulübü binasında yapıldı.

HENDEK TOHM'DA İFTAR BULUŞMASI
Yönetim, Sporcular ve Basın Mensupları Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nün iftarında bir araya geldi.
Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetimi, Sporcular, Daire Müdürleri ile Sakarya ve Hendek'li Basın mensuplarının katıldığı iftar programı HGM Spor Kulübü binasında yapıldı.
(TOHM) Koordinatörü Feyzullah Köstereli tarafından Hendek Gençlik Merkezi binasında düzenlediği iftar programına, HGM Spor Kulübü kurucusu, onursal başkanı, 25.Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı İrfan Kardeş, Büyükşehir Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Büyükşehir Belediyesispor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi ile Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Halk 54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı, Halk 54 Haber Müdürü SHOW TV Sakarya Muhabiri Nurettin Eryılmaz, Sakaryadan Haber.com sahibi Ahmet Köse, Hendek Gerçek Haber Sahibi Orhan Topçu, Hendek Gündem imtiyaz sahibi Gürkan Özer, Sakarya 24 Haber Sitesi sahibi Kadir Kazın, Hendeksonhaber sahibi Bülent Yaman, Hendek Güncel sahibi Cemil Tekin katıldı.
AÇILIŞ KONUŞMASINI BAŞKAN KÖSTERELİ YAPTI.
Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü (TOHM) binasında düzenlenen iftar davetinin açılış konuşmasını Başkan Feyzullah KÖSTERELİ yaptı. Başkan KÖSTERELİ; "Hem Ramazan ayının güzelliklerini birlikte paylaşmak, hem de sizlerle bir arada olmanın huzur ve mutluluğunu yaşamak istedik. Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı, niyetlerimizi kabul ve makbul eylesin, bu duygularla sizleri selamlıyorum" Dedi.
ALİ İNCİ'DEN EKREM YÜCE'YE TEŞEKKÜR!
25. Dönem Sakarya Milletvekili Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, iftar öncesi kısa bir konuşma yaptı. Kulübün kurucusu ve onursal başkanı olan İNCİ," Öncelikle bu kulübün ayakta durmasında gayret eden siz yönetim kurulu üyelerine ve Feyzullah Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonasında kulübümüz Türkiye İkincisi oldu. 81 İl ve 960 İlçenin bulunduğu bir yerde Hendek İlçesi güreşlerde, Türkiye’de ikinci oluyorsa takdir etmek lazım, tebrik etmek lazım. Sporcularımızı kutluyorum. Şu anda Milli Takım kamplarında devam eden ve kısa süre sonra da inşallah her yıl 1 tane Avrupa Şampiyonu, 1 tane Dünya Şampiyonu çıkartırız. Daha yeni 1 tane şampiyonumuz çıktı, her ne kadar İstanbul’da olsada bizim yetiştirdiğimiz bir güreşçi. Biz burada yetiştirerek Türkiye’nin her yerine sporcu gönderiyor ve gönderdiğimiz sporcularımızın başarılarını gördükçe mutlu oluyoruz. Önemli olan insan yetiştirmektir, genç yetiştirmektir. Kulübümüzü her konuda destekleyen Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem Yüce'ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ekrem başkanın, Hendek Güreş İhtisas Kulübüne ve Sakarya güreşine katkıları çok yüksek. Güreşte çok muazzam bir çalışma yapıldı. Hendek Güreşçilerinden alarak Büyükşehir Güreş Takımı kuruldu ve kurulan güreş takımı da Türkiye Şampiyonasında birinci oldu. O şampiyonlarımız burada aramızda. Çok sıcak bir ortamda iki kulübün de aynı anda devam ettiği bir merkez oluşturuldu. Ekrem Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına ve Büyükşehir Belediyemiz katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bende bu kulübün onursal Başkanı olarak 88’de bu kulübü kurduk ve diyorum ki iyi ki bu kulübü kurduk Hendek’imize, Sakarya’mıza ve Türkiye’mize şampiyonlar yetiştirdik elhamdülillah!" Diye konuştu.













Sakarya Hendek Güreş Güreş İhtisas Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı şampiyon Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Ekrem Yüce Cevat Ekşi Ali İnci basın Sakarya Basını Hendek basını iftar