Şampiyon yurda döndü!

TAKİP ET

Şampiyon Yusuf Eren Temizel'il ailesi, antrenörleri ve takım arkadaşları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında karşıladı.

ŞAMPİYON YURDA DÖNDÜ

3-5 Şubat tarihinde Güney Kıbrıs(Larnaca) da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında 
Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel İkinci olarak büyük başarı yaptı.

Avrupa Karate Şampiyonasında başarı yapan Yusuf Eren Temizel ,8 Şubat gece 02:30 da Türkiye’ye döndü. Şampiyon Temizel'il ailesi, antrenörleri ve takım arkadaşları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında karşıladı.

Hendek Belediyesi Karate Takımı yetkilileri havalanındaki karşılama sonrası açıklama yaptı. Yapılan açıklamada; "Hiçbir başarı asla tesadüf değildir. Hendek’in gururu oldu.
Mutluyuz Yusuf Eren’in yapmış olduğu başarı bizleri mutlu etti. Dünya Şampiyonluğunun ardından Avrupa İkincisi olarak kürsüde yerini almıştır. Zorlu ve yoğun  bir süreçte bu başarılara imza attı.  Çok emek verdi sonunda hakettiğini yerlere geldi. Sporcularımız için çok güzel bir örnek olduğunu düşünüyoruz. Yusuf Eren için İnanıyoruz daha iyi başarılara imza atacaktır.  Bize her konuda destek olan Belediye Başkanınız Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ederiz

Türkiye Güney kıbrıs Karate hendek Belediyesi karate takımı Yusuf Eren Temizel şampiyon yurda döndü Turgut babaoğlu Avrupa Karate Şampiyonası