SAKE, HENDEK HALKINA GÜVEN VERİYOR!

TAKİP ET

Sakarya Nehri'nde gece saatlerinde barakadan düşen E.C.I, düştüğü yerden 100 metre ileride nehrin sularında ölü olarak bulundu.

SAKE, HENDEK HALKINA GÜVEN VERİYOR!

Sakarya Nehri'nde gecenin karanlığında barakadan düşen E.C.I, düştüğü yerden 100 Metre ileride ölü olarak bulundu!

Karasu'nun Yeni Mahallesi’nde gece saatlerinde Sakarya  Nehri üzerindeki barakanın camından düştüğü ihtimali üzerine E.C.I (33) içinarama çalışmaları başlatıldı.

Arama çalışmasına Sahil Güvenilik DEGAK ekipleri, SBB Cankurtaran ekipleri, SADU (Sakarya Acil Durum Arama Kurtarma) ekipleri ve Hendek'ten SAKE katıldı.

Arama çalışması, akşam saatlerine kadar su üstü ve su altından devam etti. Havanın kararmasıyla arama çalışmaları yavaşlatılsada kaybolan genç adam, aramalar sonucu düştüğü yerden sadece 100 metre ileride ölü olarak bulundu.

SAKE katıldığı bir arama çalışmasından da başarıyla döndü. SAKE'nin bu başarısı, Hendek halkına güven veriyor. SAKE ekibini yapmış olduğu başarılı arama kurtarma çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.



sakarya hendek sakarya büyükşehir belediyesi cankurtaran cankurtaran ekipleri sahil güvenlik degak sadu sake sakarya arama kurtarma ekipleri karasu yenimahalle sakarya nehri nehire düştü nehirde ölü bulundu