Sakaryaspor sevdası, bir araya getirdi...

TAKİP ET

Sakaryaspor'un eski başkan vekilleri İbrahim Şahin, Hüdaverdi Bahadır, İdris Caymaz ve Yöneticilerden Doğan Çatalbaş ile Dinçer Özcan kendilerine ait localardan Sakaryaspor maçlarını seyretmeye devam ediyor.

Sakaryaspor sevdası bir araya getiriyor!
Sakaryaspor'un bir önceki dönem yöneticileri, İbrahim Şahin, Hüdaverdi Bahadır, İdris Caymaz, Doğan Çatalbaş ve Dinçer Özcan, Sakaryaspor-Sivas Belediyespor maçını birlikte izlediler.
Sakaryaspor'un zor dönemlerinde görev alan isimler, Sakaryaspor'u tribünden desteklemeye devam ediyor. Sakaryaspor'un eski başkan vekilleri İbrahim Şahin, Hüdaverdi Bahadır, İdris Caymaz ve Yöneticilerden Doğan Çatalbaş ile Dinçer Özcan kendilerine ait localardan Sakaryaspor maçlarını seyretmeye devam ediyor.
Sivas Belediyespor maçı öncesi bir araya gelen eski yöneticiler, adeta düşman çatlatırcasına sohbet ettiler.
Yol arkadaşlarıyla bir araya gelen İbrahim Şahin ve Hüdaverdi Bahadır, eski günleri anlatarak, Sakaryaspor'un başarısıyla ile ilgili fikir alış verişinde bulundular. Sakaryaspor'un önceki dönem yöneticileri, Sivas Belediyespor karşısında alınan galibiyet sonrası dahada keyiflendiler.

sakaryaspor yönetim hendek sakarya hüdaverdi bahadır i̇dris caymaz satso doğan çatalbaş güreş ağası dinçer özcan cevat ekşi sivas belediyespor